Kimin multisi bu

Konu sahibi son olarak 658 gün önce görüldü
Ban yiyen ya da forumu bırakan biri sonra başka nickle gizemli takılınca akıllara saldığı soru.

Gundemin gerisindeki bi uye olaraktan kim kimin multisi bilmeden yasiyorum :T:

Yeni üyeyse ve direkt laf sokma ile giriş yapmış ya da forumdaki üyelerin %90'ınını tanıyorsa kurulması muhtemel cümle.

Ben kimlerin multisi olmadım ki mesela aldınız günahlarımı sdgjgadh

Bana göre üyeler daha çok biliyor :D Bana hep bu bu mu bir baksana filan diye mesajlar geliyor :D

Multi yakıştırması yapanların cabalarına bakınca sanırsın ki insanlar cinayet işlemiş

Kim kimin multisi herkes biliyor, bir ben bilmiyorum, bir ben çaresiz, bir ben garip:p

Her yeni gelen üyenin muhatap olacağı soru olabilir. Benim için de demişler asdjkj Hatta bir kere oyunlarda şu tarz bir diyolog yaşamıştık, hatırlayan çıkar belki

-kim olduğunu hatırlamadığım üye (üstteki üye benim tabi): Multi diyorlardı ama bir şey çıkmadı.
Sonra ben giriyorum oyuna : Allah Allah hiç kulağıma gelmiyor böyle şeyler, öyle mi demişler
Sonra Grifikir geliyor (onu hatırlıyorum :D ) diyor ki: Doğru söyle multi misin, değil misin dksjdk :sırıt:
Sonra ben yazıyorum tekrar: Baksana, bir şey çıkmadı diyor, değilimdir herhalde. "Multi değilim ben, muhteşemim" diyorum (hatta sonra üyelerin bazıları beni kötü espri yapan diye tanımlamışlardı ki yerden göğe haklılardı :liv: )

Ben de o zaman duyuyorum ama multi ne demek :D O kadar mevzuyla alakam yok.

Neyse olur böyle şeyler, multi bir şekilde ifşa olur, çok takmamak lazım.

Hic multim olmadi benden baska yok cunku:)

Geri