Kimin elini elinizde hissetmek sizi hayata bağlar?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kimin elini elinizde hissetmek sizi hayata bağlar?

ailem. yani onların gücünü, varlığını hissetmek beni hayata bağlar. başka kimse değil, elin elleri kalsın....

:d yani acik konusmam gerekirse, insanlarla ten temasi kurmaktan hoslanmiyorum :d hmm. hayvanlar, bebekler ve ivko gibi adamlar haric. onlar dokunabilir. hayata da baglar :d

Bazı insanların sadece varlığı yeterlidir ve nitelikli kişilerden oluşan bir yakın çevre ile bu hayatta aşılamayacak güçlük yoktur. İnsani vasıf taşımayan ve birbiri etrafına kümelenmiş bomboş yığınların olduğu bir dünyada, kimlerle yan yana gelindiğine çok dikkat etmek gerekir.

Yıllar önce bir misafirliğe ya da herhangi bir ziyarete giderken annem elimden tutardı ve yürüyerek giderdik. Ben de zıplaya zıplaya yürürdüm. Aynı durumu annem hastaneye yattığında elini tutunca uyuduğunu yoksa uykusu gelmediğinden fark ettim. O yüzden olsaydı annem derdim.

Herkesin dediği gibi annedir elbette benim için de.
O olmazsa dağılırız toparlanamayız daha.
Annem, bu yaz annesini kaybetti. Ben dahil herkes için yıkımdı, beklenmiyordu,sağlıklıydı.
Annemi öyle görmek ayrı parçaladı bizi. Nenem hep şey derdi, biraz daha yaşayayım size dua ederim hiç değilse diye.
Duaları da bedduaları da hep tutardı ehe, birine nasıl ayar olmuştu baya sıkıntı çıkarmıştı ona, kimse almasın seni demişti jdjksj kadın 50 küsür hala bekar....
Neyse ne diyordum onu da unuttum insan annesini keşke hiç kaybetmese yaşı kaç olursa olsun.
Her zaman o eli hissetmek istiyorsun çünkü.

Herkes anne demiş ……elbette anne çok kıymetli onlar bizi koyup kollayan melekler
Annemi çok seviyorum elbette ama her düştüğümde Bababın bana uzattığı eli ile ayağa kalktım
Bilemiyorum belki de her anlamda annemden daha güçlüydü bilemiyorum
O yüzden babam diyorum <333

Kimsenin istemiyorum. Ne aşk ne meşk ne dost.
Canım aşkım kendim.
Ben yetiyorum bana jfjdjnd

Geri