Kimim Ben :)

Konu sahibi son olarak 4025 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle herkese merhabalar kendimi ifade etme konusuna gelinceşurdan başlayayım '' sanatçı ruhlu biriyim bir manzara seyretmektense bazen gerçeküsüt bir manzara resmine bakmak daha fazla keyif verir çünkü sanat çoğu zaman gerçekten daha kusursuzdur.genellikle hayalimden bir karakter oluştururum ve önce ona aşık olurm sonra gerçek hayatta biriyle karşılaştığım zaman hayalimdekiyle ne kadar benzeyip benzmemdiğine bakarım bu yüzden çok kez olduğunda başka gözüken kişiler hayalimdeki kişiyi az çok algılar ve kendini ona benzer bir karekter olarak gösterirler benim gibi birinin kalbimi kazanmak her ne kadar kolay olsada bunu süsrekli kılabilecek kişi hayalimdeki mükemmel sevgiliyi unutturup gerçekliğin güzelliğin gösterbilecek kişidir.bu kişileri tanıyabileceğim bir ortam olmak üzere kim bilir'' Vesselam

aramıza hosgeldınız
sızı tanıdıgıma memnun oldum

Hepinize teşekkür ederim Lydia cevap yazcakmışsın ama sonradan vazgeçmişsin herhalde:)

Hoş geldiniz, keyifli forumlar umarım hayalindeki karakteri unutturup gerçek ve doğallığı ile sizi kendine aşık eden biri ile tanışırsınız :)

teşekkür ederim yorumunuz için kim bilir belki mutlu olacağımız kişi çok yakınımızda belkide uzağımızda bu herkes için geçerli inşallah herkes kalbinin sahibini bulur

Memnun oldum.Hoş gelmişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri