Kimi seçersiniz ?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Bu benim sorunum değil bu bir arkadaşımın sorunu burda anlatıcam size sizin fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Arkadaşımın ailesi boşandı herşey şimdi çoçuğun elinde kimin yanında kalıcağını o karar vericek annesini çok seviyo ama babasının yanında kalıyo üvey annesi ona eziyet ediyo vs vs annesinin yanınada geçimsizlikten gidemiyo bu olaya çözüm getirelim fikirlerinizi bekliyorum

Kac yasinda arkadasin?

Kesinlikle anne.. Babası zaten maddi giderlerine yardımcı olur. Üvey anneyle olmaz.

Bence babasiyla konusmali, üvey annesinin yaptiklarini anlatmali, e baba da sam babasi degil heralde biseyler yapar.

İnanın ben konuştum ama çekiniyo sırf babasının mutluluğunu düşünüyo yoksa şimdiye anlatması lazımdı bana bazen anlatıyo düşünün kendimi arkadaşımın yerine koyuyorum içimden bişeyler gidiyo onun yerine kendime koyduğumda sırf babasının mutluluğu için susuyo

Baba anne ikisi arasinda secm yapmk zorundaysa zaten ikisnn yanindada mutlundiilki bi karar veremio buyuk annesi büyük babasi yokmu yasi 16 erkekse bide cok ilgiye ac bi yastada dill bence diğer söylediğim şeyleri dusunebilir daha mantkli zaten 2 sene sonra üni zamani gelir lyce kopar ki mutluysa kopmz devm eder o hayata zor bu işler ya herzamn dedigimz gbi olan cocuklara oluyo malesefki.; $

Anne her zaman başkadır. Yanında mutluysa onu tercih etmeli baba anlayış gösterir yardimci olur. Olmazsa bile belediye valilik bir müddet yardım eder. Bir düzen kurarlar.

Anneyle kalmalı tabi ki babasıyla hem istediği zaman görüşür .. Ayrıca arkadaşına söyle oda kadına kötü davransın ne bu kadın çektiriyorsa o çektirsin dağdan gelmiş bağdakini kovuyor

arkadasin annesini secerse annesininnafaka isteme hakki yok mu? baba da odemek zorunda kalacak. uvey anneden gorecegi psikolojik ve ya fiziksel eziyete degmez, hayati gelecegi daha onemli, anneyi secerdim ben

Kimsenin yanına gitmesin aklını kullansın kendi ayakları üstünde dursun.

Geri