Kime Ne?

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Düşündüklerini yapmaktan vazgeçersen bir gün düşünmekten de vazgeçersin diyor o yüzden vazgeçme.

Hayallerinden en çok da.. Umutlarından.. Kimsenin eli değmesin onlara, izin vermemelisin buna.

İnsanlar güzel şeyleri bozmaya bayılırlar, olur olmadık yorumlarıyla yaparlar bunu, bir tuhaf bakışlarıyla yaparlar bazen, hiç farkında olmadan bile yaparlar.. Onlar için değişecek bir şey yoktur çünkü ve karşısındaki insanın ne olduğuyla da çok ilgili değillerdir aslında. Ama sen ne olacağına karar vermelisin ve bundan asla vazgeçme.

Ne olduğunu asla unutma ve ne olacağın konusunda kimseye fikir üretme hakkını tanıma. Ukala mı olacaksın ol, hadsiz, bencil, kendini beğenmiş ya da.. Onların gözünde ne ifade ettiğin değil aynaya baktığında gördüğüne gülümsemen önemli.

Zamanla pek çok şey öğretiyor hayat sana lütfen tecrübelerine değer ver ki düşmeyesin aynı hatalara. Her şeyi yaşayarak öğrenemezsin kulaklarını bir daha asla tıkama, sağır olma.

Ne olursa olsun sarıl kendine sıkıca ve bu hayat benim de! Bundan kime ne?

Yazgı
09.12.2019

İnsanlar son zamanlarda iğrenç varlıklara dönüşme yolunda hızlı bir maraton başlatmış gibiler..
Öyle ise kime ne ? Sanane?
Ama yoookk yemeğin tuzu misali her şeye girmeye çalışanlar Ahh ah. Bir şeyden de uzak kalsan diyorum hani..

Bitmez bu insanlar, akıllanmazzz :))
Duygularıma tercüman bir yazı hemde benim tatlımdannn.
Emeğine sağlık.

Sanırım verilen meşazlar aynı. Ama bu daha sanatsal.

Gözlerimden sel gibi yas olup akiyorsan
Gitmek istiyorsan kime ne
Gecemden yildiz gibi meçhule kayiyorsan
Kaderini çizdiysen kime ne
Basarim ben bagrima koca koca taslari
Hiçkirarak aglarim kime ne
En aci zehirlerle sararim ben yarami
Avuturum gönlümü kime ne
Umurundami ki dünyanin umurundami ki kimsenin
Varmisim yokmusum ben kime ne
Umurundami ki dünyanin umurundamiki kimsenin
Bu benim kaderimdir kime ne
Gidene kal denilmez gönül bu doymak bilmez
Açmisim tokmusum ben kime ne
Sevilmemis sevmisim bir gönüle girmemisim
Güzellik zorla olmaz kime ne
Basarim ben bagrima sabir denen taslari
Anilarla yasarim kime ne
En aci zehirlerle sararim ben yarami
Sustururum gönlümü kime ne
Varmisim yokmusum ben kime ne
Bu benim kaderimdir kime ne

https://www.youtube.com/watch?v=eYsb11cxXXE

İnsanlar son zamanlarda iğrenç varlıklara dönüşme yolunda hızlı bir maraton başlatmış gibiler..
Öyle ise kime ne ? Sanane?
Ama yoookk yemeğin tuzu misali her şeye girmeye çalışanlar Ahh ah. Bir şeyden de uzak kalsan diyorum hani..

Bitmez bu insanlar, akıllanmazzz :))
Duygularıma tercüman bir yazı hemde benim tatlımdannn.
Emeğine sağlık.

Bal kuşum benim :*

Not: Bir Orhan Gencebay kadar arabesk olmadım hiç beyefendi :)

Not: Orhan Gencebay hiçbir zaman arabesk olmamıştır, halk müziği yapmıştır hanfendi.

Bkz: ircforumlari.com.tr/2177579-post8.html

Güzel şeyler kırılınca bir daha asla eskisi gibi olmaz ki.. :)

• Beğen
Tepkiler: ne
Başka yaşamlara ve insanlara karışma hakkını kendinde bulan ve fikri sorulmadığı halde sürekli akıl vermeye çalışan insanlardan uzak durduğunuz sürece, kimse de sizin özgür alanlarınızı kısıtlayamaz. Kendi yaşam tercihlerini başkasına da dayatan insanları oldukça sıkıcı bulur ve uzak dururum.

Geri