Kime Aşıksın Testi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yakin arkadasimin kardesi cikti

Sen kesinlikle en yakın arkadaşının kardeşine abayı yakmışsın. Onu gördüğün zaman tereyağı olup eriyorsun; dizlerinde sanki hiç derman yokmuş gibi oluyor, sol yan iç bağların kopuyor. Hem sonunda en yakın arkadaşınla hısım akraba olma durumun da var. Zaten arkadaşın senden daha iyi bir enişte/yenge mi bulacak allasen :)

yakin arkadasimin kardesi cikti

Sen kesinlikle en yakın arkadaşının kardeşine abayı yakmışsın. Onu gördüğün zaman tereyağı olup eriyorsun; dizlerinde sanki hiç derman yokmuş gibi oluyor, sol yan iç bağların kopuyor. Hem sonunda en yakın arkadaşınla hısım akraba olma durumun da var. Zaten arkadaşın senden daha iyi bir enişte/yenge mi bulacak allasen :)
Neler yapıyorsun Mrt abi Sjsjsj

Bende kendime yaptım da çok güldüm okadar saçma bişey çıktı ki Sjsjssn

Siz hep böyle tereyağ olup eriyecek misiniz ? Sjsjssj

Hiç Tanımadığın Yabancı Birisi'ne!​

Hiç Tanımadığın Yabancı Birisi'ne!

Birisine, birisine... Aşıksın sen birisine... Ama kime? Ah bilsen, bir bilsen! Onu acaba bir mekanda mı gördün, yoksa metroda mı? Tam bilemiyorsun; ama yüzünü çok net hatırlıyorsun. Ama onu bir görsen, 'heh evet işte bu o' dersin. Dünya sandığımızdan çok daha küçük, belki çıkar karşına bir yerde daha! Kim bilir?

Ben bosuna demiyorum en iyisi mantik evliligi, gorusu usulu diye.:D

Senin abayı yakıp, gördüğünde karnına ağrılar sokan kişi, dışarıya en son çıktığın kişi. 'Bi deneyelim, denemekten zarar çıkmaz' mantığıyla onunla dışarıya çıkmıştın; ama hem muhabbeti, hem tavırları seni senden alıp Mars'a götürdü. Aklından bir türlü çıkmak bilmiyor salak şey :) Bizce bi' ikinci buluşma yapmalısınız. Çünkü o senin ruh eşin. Bak hala duruyor :)

Screenshot_20220422-193735.jpg
haydaa... rujlar aşkına!
ruh eşim değildir de hadi neyse...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sınıf arkadaşıma selam olsun. Sarışın Çağlar'a platonik idim.p

Geri