Kim odun ?

Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkekler kadınlardan daha duygusaldır. kadınlar kedi sevmeyi, battaniye altında üşümeyi, soğuk havada cam kenarında kahve içmeyi, sevdikleri için ağlamayı duygusallık sayarlar, zannederler. Bu yaptıkları sadece samimiyetsiz bir klişeler görüntüsüdür. Erkek daha çok hisseder, daha çok acı çeker, daha büyük ve yüce sever, ayrıldığında daha zor unutur. dağı delen şirin değil ferhat'tır. çölleri aşan leyla değil mecnun'dur. şirin ve leyla o esnada saraydaki odalarında beklemektedirler. olay bundan ibaret, bir erkeğin sevdiği için yapmayacağı şey yok. kadınlar böyle değil, zoru görünce kaçar gider çoğu.. Yine haklıyım dağılın kızlar.

erkekler kadınlardan daha duygusaldır. kadınlar kedi sevmeyi, battaniye altında üşümeyi, soğuk havada cam kenarında kahve içmeyi, sevdikleri için ağlamayı duygusallık sayarlar, zannederler. Bu yaptıkları sadece samimiyetsiz bir klişeler görüntüsüdür. Erkek daha çok hisseder, daha çok acı çeker, daha büyük ve yüce sever, ayrıldığında daha zor unutur. dağı delen şirin değil ferhat'tır. çölleri aşan leyla değil mecnun'dur. şirin ve leyla o esnada saraydaki odalarında beklemektedirler. olay bundan ibaret, bir erkeğin sevdiği için yapmayacağı şey yok. kadınlar böyle değil, zoru görünce kaçar gider çoğu.. Yine haklıyım dağılın kızlar.

Çak panpa :icon_tebrik:

duygusallığı kadın-erkek diye ayırmak saçma bence insanın yaşadıkları duygusallaştırır yada senin deyişinle odunlaştırır :))

Odunluk sadece aşk acısı çekmeyle olacak bir şey değil ki,karşımdaki söylediklerimi önemsemiyorsa odunun hasıdır bence.Leyla ile Mecnun vs. gibi halk hikayelerinde geçen olayların odunlukla bir alakası yok.O zaman aşklar öyleymiş öyle fedakarlıklar yapılması gerekiyormuş yapmışlar hepimiz Leyla Mecnun kadar birbirimizi önemsiyor olsaydık odunluk kavramı olmazdı zaten.

Ben sana hak veriyorum evet. Bu dönemde biz daha odunuz. Odunum, odunsunuz, odunlar. :D

Ağlamayı duygusallık addeden siz erkeklersiniz. Ben cok ağlarım duygusalim diyeni görmedim. Ki insanı ağlamaya iten neden duygusalliktir.

Madem o kadar duygusalsiniz evlilik yıl dönümü; doğum günü vs neden unutuyorsunuz?

bayanları hiçe sayamazsınız ki :)yeri geldimi biz harbi odun oluyoz üzülen hep kadınlar oluyor umursamamamak bizde dağılmak onlarda :cici:

ZeN haklilik payi var egri oturup dogru konusmak
lazim (:
duygusallığı kadın-erkek diye ayırmak saçma bence insanın yaşadıkları duygusallaştırır yada senin deyişinle odunlaştırır :))

Genel olarak baktigimizda erkek guclu kadin duygusaldir ama

Odunluk sadece aşk acısı çekmeyle

olacak bir şey değil ki,karşımdaki söylediklerimi önemsemiyorsa odunun hasıdır bence.Leyla ile Mecnun vs. gibi halk hikayelerinde geçen olayların odunlukla bir alakası yok.O zaman aşklar öyleymiş öyle fedakarlıklar yapılması gerekiyormuş yapmışlar hepimiz Leyla Mecnun kadar birbirimizi önemsiyor olsaydık odunluk kavramı olmazdı zaten.

Kadinlarin da odun olani varmidir peki (:

Ben sana hak veriyorum evet. Bu dönemde biz daha odunuz. Odunum, odunsunuz, odunlar. :D

yakmaya bulamaz odun bulamazlar birde

Ağlamayı duygusallık addeden siz erkeklersiniz. Ben cok ağlarım duygusalim diyeni görmedim. Ki insanı ağlamaya iten neden duygusalliktir.

Madem o kadar duygusalsiniz evlilik yıl dönümü; doğum günü vs neden unutuyorsunuz?

Erkegin kafasinda o kadar tilki varki gariban unutuyor iste kadinlar hatirlatsa olur mu yani

bayanları hiçe sayamazsınız ki :)yeri geldimi biz harbi odun oluyoz üzülen hep kadınlar oluyor umursamamamak bizde dağılmak onlarda :cici:

Sen seni dagitanla daha karsilasmamissin bence :D

@ZeN haklilik payi var egri oturup dogru konusmak
lazim (:

Genel olarak baktigimizda erkek guclu kadin duygusaldir ama

Kadinlarin da odun olani varmidir peki (:

yakmaya bulamaz odun bulamazlar birde

Erkegin kafasinda o kadar tilki varki gariban unutuyor iste kadinlar hatirlatsa olur mu yani

Sen seni dagitanla daha karsilasmamissin bence :D

ben öyle düşünmüyorum erkek sadece dışa vurmuyor kadın daha güçlü (:

Benim kiz arkadaşım sevgilisi 00:00da kutlamadi diye sevgilisini terk etti oysa çocuk akşam kutlamisti. :D

Sahsen ben katiliyorum ZiFiR.in yazisina :dusun:
Ben bir odunum kabul ediyorum ama samimi bir odunum :p

ben öyle düşünmüyorum erkek sadece dışa vurmuyor kadın daha güçlü (:

kadınlar duygusal değil bence tabiri caizse daha çok bunu bir silah olarak kullanıyorlar dostum (:

Sahsen ben katiliyorum ZiFiR.in yazisina :dusun:
Ben bir odunum kabul ediyorum ama samimi bir odunum :p

samimi odunum sana yeni nick buldum :D

eleştiriyi alalım (:

E oyle ama hic ama hic duygusal degilim, bildigin odunum ama samimiyim :p
Ben senin alternatif nicklerini soylersem gorursun :p

kışın bana lazımsın :) yakar yakar ısınırım artık :D
başgan beni yanlış anlıyorsun bana meydan okuma ağzını burnunu kırarım akıllı ol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri