Kim nerde online listesi

Konu sahibi son olarak 192 gün önce görüldü
Komik bir şekilde normal üyelerin göremediği bölüm. Ama cidden komik . Sebebi daha komiktir heralde. Olmasa da oluyor ama olsa kıyamet mi kopacak merak konusu.

Bi ara ayın üyesi statüsündeyken yapabiliyormuşum . Son 5 gün farkedip bakabildim [emoji14] . Maşallah herkes özelde takılıyordu :D

Özel mesaj yazanların ,kimin hangi konuda olduğunun görüldüğü kısım, önemsiz bence ..

Pek bakmadığım bir yer. Stalker'ların uğrak yeri : )

özel üye olmkla bu mvzu benm avntajıma ama "formları arıyo" yazp da anlamyınca "form içnde form mu arıyolr napyolr" dyip sayfyı çevryosn. yani gerksiz

allahla benim aramda die tüm cinsellik konularına bakıyodum :s
çıplak gösteren gözlükde veriyolarmı özel üyelere Emre bey?

kimin kime ne yazdığını göstermediği sürece ilgimi çekmeyecek olan özellik xd

1 dakika önce cankat
Kim Nerde Online Listesini inceliyor

Google Bot
Anasayfada bulunuyor

aynen bole cıkıyor .) baska forumlarda normal şekılde verılen sey. sanırım burada biraz farklı uygulama var.

mesela baska forumlarda ozel uye`ler yonetım odasinda bulunur burada ise Kim nerde online listesi ni takıp edıyorlar:asd:

neyse izlemeye devam edelim.
sonra nerelere gidek senın elınde yar dıyelim :p

Başka forumlar neresi ? Ben burda hiç bi haktan yararlanamıyorum. Başka forumlarda belki kıymetimi bilirler . Bir pitho kolay olunmuyor ....

bazen yeni mesajlarda olmayan ilginç konu başlıklarına bakanlara rastlanabiliyor. bu bakımdan eğlenceli olabiliyor.

Kimin kime ne yazdığını göremedikten sonra ne işe yarar ki:p

"Kimseye mesaj atmıyorum" diyenlerin mesajlardan çıkmadığını görmedim değil hani, çok nadir kullansam bile .Bir de takip etsek işimiz var=)

Konuyu morlulara bırakıp gidiyorum. lkjk

Geri