Kim nerde online listesi

Konu sahibi son olarak 192 gün önce görüldü
Bir kaç dakika zaman ayrılsa özel hayatın gizliliğinin ihlali yönünde güçlü bi savunma yazılabilir asdfghhkl :D

Hiç bakmadım

Boynumdan öpebilesin diye, kesip attım saçlarımı.

Çok bakmıyorum aklıma gelmiyor ama ne zaman gözüm takılsa herkesi özel mesajlarda görüyorum :p

Yalanları oradan ortaya çıkardığım oldu benim :D

Bizim gibi normal üyelerin özeline bakma yeri :T:

nerde ki oyle bi bolum varmi ki oyle bolum :nee:

Hiç hoş ve övünülecek bir şey değil. Bir nevi, özel hayatın gizliliğine başkasının müdahil olmasıdır. Bu tip forumlarda insanların birbirleriyle iletişim kurmasından/halinde olmasından daha doğal ne olabilir ki?

Bir de anlayamadığım, insan buna neden ihtiyaç duyar? Eğer özel mesajlar da bir şekilde okunuyorsa daha da kötü ve çok ayıp! Açıkçası çok garipsedim.

Umarım şakadır.

benikesin takip eden vardır burdan ona orta parmak :))))

Bana b.a göstermisti hic unutmam :p iyiki gösterdi isim kolaylasti profil profil dolanmiyorum iyi Oluyor :)

Bazen acayip isimli konular çıkabiliyor görüntülerken.. Normalde girmeyecekken, acaba bu vatandaş neyine merak etmiş diye konuya baktığım olmuştur.: ))

Bikaç kez baktım.
Üye özel mesaj okuyor yazıyordu ama kimin özel mesajını okuduğunu göremedim uyuz oldum daha da bakmıyorum.:T:

Üyeler niye göremiyor o listeyi, kendimi ezik gibi hissettim.

bakamıyoruz biz maviler asdadafs ama özel üyeyken de hiç bakmıyordum. O kadar meraklı ve işsiz değilim asdsaf

Olmadığı daha iyi bence bizene kim nerde ne yapıyor ya :D

Geri