feveran
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beni aradığında...
beni aradığında...
beni aradığında...
30 saniye süreniz var girdiniz girdiniz :daegishjalmur'u arardım... kesin orda da birbirimize girerdik...
hızlıdır o.30 saniye süreniz var girdiniz girdiniz :d
Ben de ikinizi seçerim yeterli olur fazla bile gelir..Benim jokere ihtiyacim yok.s
Olsa, @Xasthur diyebilirim zahar.
Bunu DM atarakta sorabilirsin bence, yarismaya kadar yormayalim seni Meli dostum.Raskolnikov ve glu. Bi de X Bey..
1 milyonluk soruda X Bey'i arayarak forumu kaça bırakır diye sorardım.
Yok X Bey hani jokeri şov amaçlı kullanayım diye dedim. Ortak oluruz belki kazanırsam hem :pBunu DM atarakta sorabilirsin bence, yarismaya kadar yormayalim seni Meli dostum.
Sana burasi yakisir bence, Californianin esrari seberst biraktigi gibi 10. yil kutlamalarinda uyelere dagitip anliga filan attirirsin. Guzel olmazmiydi ya?Yok X Bey hani jokeri şov amaçlı kullanayım diye dedim. Ortak oluruz belki kazanırsam hem :p
X Bey, çok doğru söylediniz. Benim forumum olsa, 2. gün evi polis basar haklısınız.. ben böyle uslu uslu takılayım :pSana burasi yakisir bence, Californianin esrari seberst biraktigi gibi 10. yil kutlamalarinda uyelere dagitip anliga filan attirirsin. Guzel olmazmiydi ya?![]()