kim kimi nasıl banlamış?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
her gün forumumuza üye olmuş her 10 üyeden 9'u sayısız nedenlerle banlanıyor. peki kim kimi nasıl banlıyor? bu işsizliğimde sizlere onları toparladım.

3j2Xv0.png

P6vR76.png

ya şu banlamanın tatlılığına, minnoşluğuna bakar mısınız bi ya. sanki mahalle abisi tasolarını üttükten sonra ayıplı kelime söylemiş emreye. <33

dZ46JZ.png

master arkadaşımız o zamanların bu tarz benim programı jürisinden olmalı ki kötü profili yüzünden haftanın elenen yarışmacısı hx4hz olmuş.

kLZ2PA.png

iyi niyetli, umut dolu, yepyeni başlangıçlar uman bir yönetici olan she gelirken 2 tane de ekmek al demeyi unutmuş.

2NvMbq.png

ZQ2r0G.png

50 kuruş ver tirrek!! assdsaf

W9Wl58.png

mephistopheles üye banlarken son kısımda özel gününde olduğunu da ima etmeyi unutmamış. asfdafa

R9Ead7.png

arpes, foruma arpesi stalklamaya gelen eski sevgilisini banladı sanırım. böyle duygusal bir elveda ile uğurlamış arkadaşı.

VXy55j.png

ve son olarak yine emre... asdsdsfa arkadaşın nikinin bıraktığı etkiden midir bilinmez, emre banlanma sebebi yazmadan sessiz sedasız gizlice banlamış adamı.

Sanal ırkçıyım user rengi dışında her renge alerjim var

Bir zamanlar araştırmacı gazeteci sadettin teksoy vardı
sana el mi verdi Oggy içine sadettin abi kaçmış (tebessüm eder)

emre önce sağı solu kontrol etmiş kimse yok basmış adama banı dfıhgığsdhfgdsf

tamam olm öyle değilsin bu ne heyecan

Ya hazir bunlari hazirlarken, aegishjalmur, alaverez, malumatfurus ve classiic neden banlanmis, o konuya da aydinlik getirseydin..

O halkanin icinden bize haberler ver Oggy :p

Allah aşkına ogi tapatalktan şu görsellerine gir bi bak..üstüne bile tıklanmıyor o kadar civelek ki

Ya hazir bunlari hazirlarken, aegishjalmur, alaverez, malumatfurus ve classiic neden banlanmis, o konuya da aydinlik getirseydin..

O halkanin icinden bize haberler ver Oggy :p

Aegishjalmur gibi seven, sevilen popisi tavan, foruma hit kazandıran bir adam neden, nasıl banlanır muamma tabi o yüzden tatmin edici bir cevap geleceğini sanmıyorum.p

Banlamaktan forumda adam kalmadı, nasıl sıkıcı hale geldi belli değil

Oggy yanlışlıkla falan açabilirsin aslında bir kaçını.p

Biraz gerçeklerden konuşalım mı? Yönetimi davet ediyorum konuya. fkdjvn

Geri