kim bu üye ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yönetim işine geleni görmezden geliyor bence benim rankim saniyesinde alındı mesela

Yanlız arkadaşlar on günden fazla süre ile banlanan üyelerin ranki alınıyor bildihim kadarıyla daha kısa süre banlamdigi içinde olabilir yani kişiyi tahmin etmeye çalışıyorum bulamadım henüz

Ayy buldum elmas değil altın üye bu

He 10 günden az ise tamam bişey diyemem o halde :liv:

hahaha siriye ne demişti ya onda daha da gülmüştüm :D

ne demişti onu hatırlamadım, ben shini’ye yapılan muameleyle ilgili haddini bil tarzı bir şey demiştim, o da ban notu olarak “git sen de arkadaşının yanında biraz hava al” mı ne yazmıştı hahah ay eğlenceli günlerdi :D

O gün senle Shini Xle cok kibar tartışıyordunuz slkj neyseki benle siri geldikte kalite düştü.. kaliteli ban yemek istemem.... siri duvarı yumrukluyordu ben de cığlık atıyordum yani yazışmalar bir görüntü olsaydı böyle gözükürdük sljj

Cingeneliğimi öttürdüğüm birgün......

O gün senle Shini Xle cok kibar tartışıyordunuz slkj neyseki benle siri geldikte kalite düştü.. kaliteli ban yemek istemem.... siri duvarı yumrukluyordu ben de cığlık atıyordum yani yazışmalar bir görüntü olsaydı böyle gözükürdük sljj

Cingeneliğimi öttürdüğüm birgün......

senin çingeneliğini yerim, sen istesen de olamazsın öyle:* siri bana doğumgünümde hediyeyle birlikte şu notu göndermişti jfjf üşenmemiş de

Ekli dosyalar

• IMG_7485.jpeg
    IMG_7485.jpeg
    902.8 KB · Görüntüleme: 24
Geri