Kim Bu Fuat Avni ?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Twitter günlerdir bu meçhul adamın profili ile çalkalanıyor .. İnanılmaz twetleri var .. Tayyip'in ensesinden twetler atıp adeta çıldırtıyor akepe teşkilatını .. Kim bu yahu bilen var mı ?

İnanılmaz tweetlere tam hız devam ediyor .. Efsane haline geldi bu adam kimse ?

suat kılıç olabileceğine dair söylentiler ve yazdıklarına göre de deliller var.

Çok tahminler yapılıyor ama bilinmez kim olduğu yalnız her kimse müthiş bilgiler paylaşıyor ve adeta tayyip'in ensesinden tweetler atıyor ..

olm ne garip ülkeyiz her yerden bi şey çıkıyor..

fuat-avni-kim-olabilir_606307.jpg

iste bu .p

ya da bu :D

fuat-avni-kim-olabilir_606855.jpg

Ay bi de bülent Arınç ya da melih çıkıyormus. Ne gülerim ama..

Ben mememetalinin kim olduğunu daha çok merak ediyorum.

İstenilse anında bulunabilir ama nedense kimse bir şey yapmıyor :)

Oğluna Avni ismini verecek şahıslar olacaktır
Bu avniyi beğenmiyorum,yaz döneminden sonra gevşeyecek bence :T: Hatta saf değişebilir

Sesi bayadir cikmiyor tutuklananlarin arasinda mi acaba ? ekip oldugu soylentileri de vardi

Sesi bayadir cikmiyor tutuklananlarin arasinda mi acaba ? ekip oldugu soylentileri de vardi

Amerikadaki fetöcü bi grup tarafından yönetiliyordu.Bilgileri de başbakanlık bilişim uzmanı mustafa koçyiğit ve ekibinden alıyorlardı.Mustafa koçyiğit yakalanınca sesleri de kesildi.
Hesabın amerikadaki Aydoğan Vatandaş tarafından yönetildiği söyleniyordu eskiden de.

Büyük ihtimalle ortak bir topluluktu. Tek bir kişi değildi.

15 temmuz sonrası tutuklamalardan sonra sesi soluğu kesildi..

Fuat Avni'nin kim olduğundan ziyade, Gülen (Hareketi or Cemaati or Terör Örgütü)'nün sözcülüğünü yaptığı aşikar yani.. Fuat Avni'nin yazdıklarına dayanarak yorum yapmak, ülkeye ihanettir..

Samimiyetine hiç inanmadım. Hep de dedikleri çıkmıyordu zaten bir doğrunun arasına 7 yalan katıyordu.
Cemaatin gazetesine operasyon yapılacağı zaman, bu Sözcü'yü de bahane etti sonra Sözcü acayip acayip manşetlerle çıktı. :D

Sinsilikleri ile bir dönem Akp, Chp, Mhp, Dsp falan ... Tüm partileri kullandılar işte..
Partilerin savdiğiniz ya da sevmediğiniz yönleri olabilir ama Cemaat tamamen nifak ve sinsilik üzerine kurulu bir yapıydı.. Temizlenmesine seviniyorum ama bu defa da onları bahane edip masum insanlara haksızlık yapılmasın..

Geri