Ezgi--------- Sunucu
GulSe------- Yarışmacı (kıh kıh kıh )
Kulkedisi -------- Telefonla bağlanılacak kardeş
GulSe------- Yarışmacı (kıh kıh kıh )
Kulkedisi -------- Telefonla bağlanılacak kardeş
Ezgi: Bir Ezgi iLe Kim 500.000 İster yarışmasında yine birlikteyiz sayın Forumbahane sakinleri. Hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam birbirinden iddialı yarışmacılarımız var. Şimdi ilk yarışmacımızı belirlemek için sıralama sorusunu soruyorum.
Dırırırımmmmmmmmm.....
Aşağıdaki illeri doğudan batıya doğru sıralayınız.
a) Sinop
b) Ağrı
c) Malatya
d) İzmir
ve süreniz başladı.
Evet en kısa sürede sıralayan yarışmacı adayımız GulSe oldu, kendisini buraya alıyoruz.
Ezgi : Tebrikler, en kısa sürede sıralamayı doğru bir şekilde yaptınız ve yarışmacı olmaya hak kazandınız.
GulSe: Teşekkür ederim, benim için oldukça kolay bir sıralama oldu. Kendim boş biri olduğum yani boşlukta olduğum, wöfffff aklıma gelmedi heyecandan yani boş boş gezdiğim için her tarafı bilirim.
EzGi : Yarışmanın kurallarını hatırlatmama gerek yok kanımca. Hatırlata hatırlata ben de papağan gibi ezberledim zaten. Hemen yarışmaya geçiyorum ve işte ilk sorunuz geliyor.
Dırırırırımmmmmmmmmmmmm........
Aşağıdakilerden hangisi aşağıda değildir?
a) Deniz
b) Güneş
c) Orman
d) Göl
GulSe : Anaaaa çok kolaymış bu soru. Cevap veriyorum, deniz.
Ezgi: Acele etmeyin, iyi düşünün, niçin deniz dediniz?
GulSe : Deniz iki kat üstümüzde oturan Abuzer abinin oğlu. Dolayısıyla aşağıda değil yukarıda oluyor.
Ezgi : Size bir kez daha düşünme şansı veriyorum.
Gulse : Kesin biliyorum, sorunun cevabı a şıkkı.
Ezgi : Son kararınız mı? Emin misiniz?
Gulse : Emin değilim, Gulse yım ben Gulse
Ezgi : Size son kez söyleme hakkı veriyorum, yoksa şutlana pardon eleneceksiniz.
Gulse : Elenecek miyim? Hımmmm o zaman b şıkkı diyorum. Dedecim kızım sıradan hiç ayrılma derdi. A�dan sonra b geldiğine göre b şıkkı güneş diyorum.
Ezgi : Tebrikler doğru cevap. Güneş bize göre yukarıda duruyor değil mi?
Gulse: Tam bilmiyorum ama öyle olsun hadi. Nasıl olsa bildim soruyu. Nerede durursa dursun.
Ezgi: Hemen ikinci soruya geçelim.
Aşağıdaki eylemlerden hangisi diğerlerinden farklıdır?
a) ForumBahane nin en geveze üyesi seçilmek
b) Saygınlık almak
c) Mod'u çıldırtıp geyiğe konu olmak
d) Saygınlık vermek
Gulse : Offf ya çok karışık bir soru bu. Wöffff ikinci soruda da elenmek istemiyorum.
Ezgi : İyi düşünün, acele etmeyin.
Gulse : Düşündüm, b şıkkı diyorum.
Ezgi :
Gulse : Bana öyle bakmayın, gözlerimin içine doğru. Zaten gerginim. Ben en iyisi telefonla kardeşime bağlanayım.
Ezgi : Daha ikinci soruda joker hakkınızı telef etmeyin.
Gulse: Olsun, bu soruyu geçemezsem diğer sorulara ulaşamam ama, boş dediysem o kadar da boş değilim. Son kararım kardeşime(Kulkedisi) bağlanmak istiyorum.
Ezgi : Peki o zaman kime bağlanıyoruz?
Gulse: Bu soruyu bilse bilse Kulkedisi bilir, ona bağlanalım.
Dülülülü dülülülü dülülülü.....
Ezgi :
İyi akşamlar kulkedisi hanım kardeşiniz hatta ikiziniz olan Gulse burada bizimle 500.000 için yarışıyor. Ama malesef ikinci soruda takıldı ve size bağlanmak istedi.
Kulkedisi : Nee? Gulse mı?
Ezgi : Evet şu anda bizimle. Şimdi soruyu okuyacak, 30 saniye içinde cevap vereceksiniz. Süreniz başladı.
Gulse : İyi akşamlar kulkedisi. Hemen soruyu okuyorum. (Soruyu okur)
Kulkedisi : Sen ne yüzle bana iyi akşamlar diyorsun. Bana soru moru okuma boşuna. Önce bana olan 1000 lira borcunu öde. Kaç aydır arayıp sorduğun yok.
Ezgi : Evet şu anda bizimle. Şimdi soruyu okuyacak, 30 saniye içinde cevap vereceksiniz. Süreniz başladı.
Gulse : İyi akşamlar kulkedisi. Hemen soruyu okuyorum. (Soruyu okur)
Kulkedisi : Sen ne yüzle bana iyi akşamlar diyorsun. Bana soru moru okuma boşuna. Önce bana olan 1000 lira borcunu öde. Kaç aydır arayıp sorduğun yok.
Gulse : Susss rezil ettin beni. Yarışmaya da bunun için katıldım zaten. 500 bin kazanıp borçlarımı verecektim.
Kulkedisi : Ben onu bunu bilmem, ya 1000 liramı verirsin, ya da yarışmadan elenirsin. Hem sorunun doğru cevabını da biliyorum. Söylemiycem işte.Kardeşcim böyle şeyler için meşgul etmeyin beni. (Der ve telefonu kapatır)
Kulkedisi : Ben onu bunu bilmem, ya 1000 liramı verirsin, ya da yarışmadan elenirsin. Hem sorunun doğru cevabını da biliyorum. Söylemiycem işte.Kardeşcim böyle şeyler için meşgul etmeyin beni. (Der ve telefonu kapatır)
Neye uğradığına şaşıran yarışmacı Gulse salonu yorgun, bitmiş, hüzünlü, derbeder, yapayalnız ve beş kuruşsuz terkeder.
Ezgi : Eee Gulse nereye gidiyorsun, daha karpuz kesecektik?

vs vs....
Ezgi : Eee Gulse nereye gidiyorsun, daha karpuz kesecektik?