Kilotlu Çorap

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
AyBWjORCIAE6hpY.jpg

Bknz:kulotlu corap.

Jartiyerli giyince cok seksi duruyor.

Giyerken kaçar, değiştirmeye üşenen insanlar tarafından ojeyle yapıştırılır (:

Bele kadar çorap denilse daha kibar geliyor kulağa..

Ten rengi olanlarının neden giyildiğini hâlâ anlamıyorum, sıcak tutar desen tutmaz, rengi desen malum, bütün bayanlar bunu biliyor da ben mi dışlandım?

Bir de bunları yaşlı teyzeler pantolonun altına giyer, onu da anlamış değilim.

Bir sitede giyilmişleri satılıyor, insanların değişik huyları var tabii...

ten rengi favorim gerçekten bacakları guzel hatunlara cok yakısıyor..
ayrıca kılotlu corabı bulan mucidin ellerinden operım :cici:

Simdi olay soyle olmus arkadaslar, mini eteklerin cogalmasiyla ince coraplar yuksekligi gittikce yukari cikmaya baslamis, eee kadin kismi rahatina duskundur cekistirip durmustur tabi ( ozellikle ince bacaklarda durmaz o lanet coraplar ) , mucidimiz Allen Gant Senior bunu fark ediyor ve devreye giriyor ve kadin giyim tarihine adini altin harflerle yazdiriyor. (Tamam abartmis olabiliriz kimse tinlamiyor ama tinliyor olabilir de) Kilotlu corabin dusuk bellisini de icat etseler, hatta kisin sicak yazin soguk tutan, abdest aldiginda ayak kisminin cikabiliecegi filan fisman beklentilerim yuksek bu konuda.

cok farklı birşey ya anlıyamazsınız kılotlu corab <3 .d

kaçar tutamzsn, kokrsa bulunuln ortmda duramzsn
lisede bedn eğitmi öncesi sınıfn hali gözmn önüne geldi leşş =) nöbtçi hoclar narkoza marz kalmmk içn hergün bedn eğitmi olan sınflrı yoklr ders saatini sorrdı

Doğrusu külotlu çoraptır. Neden tercih edildiğini anlamadığım çorap türü. Kadınlar işte, ilginç şeyler giyiyorlar.

sadece iki sene öncesine kadar mizah seviyeniz bu muydu?

Geri