ivan divandelen
Gümüş Üye
görse sormaz need... görse, sormaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok değil miDirek söylerim xd
66 da takılı kaldımmm bu nedir yaaa
ÇokÇok değil mi
Ben de veremiyorum emziriyorum cok acikiyorum yemeyi seviyorummÇok(( veremiyorum napimmm sjnxns
Bebeğim sen daha verirsin sonraa o dönemde boş ver diyet miyet yapma xdBen de veremiyorum emziriyorum cok acikiyorum yemeyi seviyorumm
Bunlarla gelsinler iste jahdhdBebeğim sen daha verirsin sonraa o dönemde boş ver diyet miyet yapma xd
Yaram var gocunuyorum :pNasııııı tatlı tatlı anlatmışşşşş yaaa bu mavi sevilmez mi sevilir keşke yakınımda bi yerde olsa da bebişini de sevsem mıncıra mıncıra...
aman maviş boşver sağlık varsa her şey halledilir :=)Yaram var gocunuyorum :p
Yavri haklisin da cevre faktoru insan psikolojisinde cok etkiliaman maviş boşver sağlık varsa her şey halledilir :=)
ay onlar zaten moral bozmak için sırada bekliyor:pYavri haklisin da cevre faktoru insan psikolojisinde cok etkili
İnsanlar birbirini beğenip ilişkiye başladığında da rahat vermiyorlar ki... Yakışıp yakışmadıklarının kararını verenler bile var.Hayır zaten beğendiysen yaş kilo olarak da kafanda oturtmuşsundur, %100 doğru sayıyı bulmak için tekrar bunu sormanın anlamı ne :p