“Kilo almışsın ama yakışmış” cümlesi sizce gerçekten samimi mi yoksa teselli mi?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Aşırı zayıf insanlara samimidir de onun dışındakilere değil bence.

Kilo kimseye yakışmaz. Kimse kilolu olmak istemez.
Aşırı kilo zaten sağlık sorunlarına yol açan bir şey.
Tabii herkesin fiziksel özellikleri, beslenme çeşidi, ya da ruhsal hâli aynı değil.
İnsanların fiziksel özellikleri ile ilgili çok yorum yapmak lazım.

Bir kadına kilo almışsın dersen, küfür etmişsin gibi algılıyor bazıları. Sonrasında yakışmış falan fistan umurlarında olmuyor. Çok zayıfsın, acayip fitsin, süpersin, manken gibisin denilmeli. Politik cevap herdaim kazandırır.

Kilo kimseye yakışmaz. Kimse kilolu olmak istemez.
Aşırı kilo zaten sağlık sorunlarına yol açan bir şey.
Tabii herkesin fiziksel özellikleri, beslenme çeşidi, ya da ruhsal hâli aynı değil.
İnsanların fiziksel özellikleri ile ilgili çok yorum yapmak lazım.
Yakisir neden yakismasin haci. Tombul kizlar guzel mesela. He obezite kimseye yakismaz ona okey. Sonra gürbüz gencler var onlarada yakisiyor.

Onu söyleyen ya fesat arkadaşındır ya da xl, xxl büyük halandır.ddd

Yakisir neden yakismasin haci. Tombul kizlar guzel mesela. He obezite kimseye yakismaz ona okey. Sonra gürbüz gencler var onlarada yakisiyor.
Dombili sevenler var, bir şey diyemeyiz tabii ki. Benim için önemli olan sağlık konusu.
Yoksa bu olay küçük meme büyük meme konusu gibi..
Kimisi tombul sever, kimisi ilik gibi hatun.
Önemli olan insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmemek.
Zorbalık yüzünden kendini kötü hissedenler oluyor, bazıları da kiloyu çok sorun ediyor..
Benim de saçım yok, ne yapayım ahah

Adale'e kilo cok yakışmıyor mu ya: )
Sağlıklı kiloda olmak gerekiyor ne çok zayıf ne de çok kilolu. Bana kilo almışsın dendiğinde modum düşüyor: ) bu konuda yüzüne karşı kimseye yorum yapmamak bence en doğrusu.

Zaten canım burnumda, nefret ettim iyice ülkeden ve herkesten. Tesellilerden nefret ediyorum, böö.

Fakat, götü göbeği salmak bir zevk meselesidir,. Güzel, kilo alınca da güzeldir, nebar yani biraz selülüdlerimiz arttıysa, oysa doğal güzellik, hafifçe bir selülüd barındırır....

otistik aka aciksozlu (ciddiyim, gercekten otistik) arkadasimin gecenlerde bana dedigi. ona guveniyor ve inaniyorum :d bir o beni gercek manada anlayip, sordugum sorulara net, acik ve durust (zevkine de guveniyorum cunku benzer) yanit veriyor :d

tamamen göreceli bir durum, bazı insanlara da yakışıyor

Geri