Kıllı Erkek

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4727 gün önce görüldü
Sasirilicak yada yadirganicak bir durum degildir. Testesteron hormonu ile alakalidir. Erkekligin simgesidir.

Kiliyla erkek olanlarin s.kiyle adamlik taslamasini da yadirgamiyoruz.

Candır :) hele bir de kel olursa tadından yenmez.
- kızlarerkektenanlartayfası

Azi karar cogu zarar. Bazilarini gorunce kıla erkek yapmislar diyorum resmen fiskiriyor. Kil tuy yumagi gibi...
Teknoloji gelisti eger fazlaysa allah rizasi icin lazere falan gitsinler : )

bu saatte size kıllarımdan
bahsedecek değilim
gidin kendi kıllarınızla uğraşın

Bi' laf vardır bilmem bilir misiniz?

"Erkah dediğin döşü gıllı olur..."

-IRC VOMINS.

Ay ben karı olsam kıllı herifi yataktan kovardım kesin. . .​

bakın hata yapıyorsunuz. kıllılar da ağlar. gözleriniz tv lerdeki kaslı tüysüzlere alıştıkça gerçeklerden uzaklaşıyorsunuz. sfenk kedisi büyüktür scotish fold diyorsunuz ama farkinda değilsiniz. biz kıllı erkeklerin üzüldüğü en önemli nokta, havuzda taktığımız bonenin sembolik olmasıdır. dört yabancı dil bilen keçi sakallı muşlu havuz görevlisi bize "abi sen bone taksan ne olur takmasan ne olur" bakışı attiginda kalbimiz erozyona ugramis tavuk götüne dönüyor. anlayamazsiniz.

peki, evlendiniz. kış vakti. kocanızla halvet olacaksınız. elbette isitan bir aktivite. fakat ya sonra? kocanın kilsiz göğsünde yatarken usumeyecek misin? zaten dogalgazi kisik tutuyorsun? kazakli erkek tasarruftur. kendinize gelin.

tamam, sort giyince pantolunun üstüne sort giymiş gibi görünebilir. ama emin olun en temiz biz severiz.

Bazı erkeklerde cidden çok kıl var artık o kadar yöntem var ki aldırsinlar. Kıllı erkek sevmezdim
Annem hep derdi kesin kıllı bir erkekle evlenecen :D çok şükür eşim kılsız

hakatten ya kılları rüzgarda savrulan adamlar var resmen ayıp yani

Metroseksüel mi olsun..:teh:

Bıyık, sakal niye var o zaman. Az ve öz olabilir bence. En çok bıyık olsun..:teh:

Geri