Kiliseye gittiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2878 gün önce görüldü

?

• Evet

Kullanılan: 48 76.2%
  • Hayır

Kullanılan: 15 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
Ayakkabı çıkarmak gerekmiyor. Bu çok iyi. Abdest temizlik için alınır. Ama yıkamaya çalıştıktan sonra o ıslak ayağınıza kokuşmuş corabinizi geri giyorsunuz ya.... İşte o değil aradığım hijyen.

akdamar kilisesine gittim
ada harika bir yer helede bahar ayında enfes görüntüsü vardır resim çektim döndüm sonra

bi arkadaşla birlikte saint antuan'a gittim. özel bi gündü sanırım, detaylarını çok hatırlamıyorum ama koro çok iyiydi. opera gibi o ilahileri dinledikten sonra gerçek dünyaya dönüyor, hoparlörden beş vakit tiz sesiyle bağıran hocayı duyuyorsun. ne acılar var. :p

Bir dönem çalıştığım Ermeni Lisesi'nin bahçesinin bir bölümünde kilise vardı.Epey bir vakit geçirdim diyebilirim.Çocuklar kiliseyi kale olarak kullanıyorlardı ama.
Bundan ayrı olarak çook gittim.Özellikle İstiklal Caddesi'nde.

Akdamar adasındaki kiliseye gittim.
Ada çok güzel.

Rahibler rahibeler papazlar piskopozlar
Ne kadar tatli dillilerrrrrr,giydikleri ipekten cübbelerr.
Bilge Kağan'nın dediğinden tasarlanmış anakronist emeller.
Çooook gittim.Sinagoglara da gittim ve hala gidiyorum araştırmalarım için.
Bilmedigimiz seyi anlayamayiz.Anlamadigimiz seyi de pragmatize edemeyiz.
Dinleri seviyorum.Hayatda beni tek cezb eden olgu dinlerdir.Herşeyin ana kaynağıdırlar.Heycan vericidirler.
Sekülarizm dahi din kaynaklidir.
Din insanin üstüne giydirilmiş ve asla üzerinden atamayacak bir tendir.

Tarih de farkli birsey yazmiyor zaten.

Gitmem mi? Benim dedem başpsikopattı. İslami çevrelerde saygın olduğumuz kadar; Hırıztiyan aleminde de meşhur bir aileyizdir, son derece komprador, kozmopolit ve kompozit bir yapımız mevcuttur.​

Besmeleler eşliğinde Sağ adımımla girmişliğim vardır.
Yalnız girişteki mermerin içindeki suyun içilmediğini sonradan öğrenmem iyi olmadı. :(

Ay geçen gittim tamam mı şeye, ne o Bebekli Kilise'ye diyecektim yareplülalemin Aze inşallah banlanır filan dicektim. Kapalymş...

KADERİME.

St. Antuan'a gittim bir Pazar. Ritüelde yakaladım, zenci koruma karşıladı bizi. Ses sistemleri iyi yalnız.

Rrf898.jpg

Geçen sene İstanbul'da gitmiştim, yoldan geçerken görüp daldım içeriye.

Geri