Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine giderken "Öcalan" sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine giderken "Öcalan" sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tartışmalara neden olmuştu.​

640xauto.jpg

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP destekli Van mitingine giderken “Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan” sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı.

CHP tarafından 2 Mayıs günü Beşyol Meydanı’nda düzenlenen mitinge giderken “Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan” sloganı atan 2 kişinin görüntüleri sosyal medyaya düşmüştü. Görüntüler üzerine harekete geçen Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla 2 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete getirilen şahısların sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Provokasyon. Bu adamların neye hizmet ettiği belli. Git ortalığı karıştır demişler belli. Ama Allah fırsat vermeyecek komplocu oligarklara. İlk turda istibdat bitince bunları azmettirenler de ifşa olacak.

La galibe illallah

Provokasyon. Bu adamların neye hizmet ettiği belli. Git ortalığı karıştır demişler belli. Ama Allah fırsat vermeyecek komplocu oligarklara. İlk turda istibdat bitince bunları azmettirenler de ifşa olacak.

La galibe illallah
Ahuashagdgaklaldjsklaşsönfjslaşmf

@Hatem bu ak parti çok iyi siyaset öğretti hepimize. Kabul etmek lazım.

seçimden önce son kozlar oynanıyor...

No Pasaran özelinde değil. Yanlışa yanlış demeyen, her yanlışı sahiplenen herkes koyundur. Güdülmeye dünden razılardır
Yo ben koyunluk baglaminda sormadım. Estağfurullah.

Abi ben ne biliyim. Bir ay adamlarınıza mukayyet olun dedik. Çok mu şey istedim.

Ne kozu sen hiç apo ya terörist diyen HDP li gördün mü

hedefleri zaten terörü mesru etmek apo terorist demezler
chp cati altinda 6masaya terörün sözcüsü hdp yi kabul ettirdiler

bundada en büyük pay iyi partinin cünkü bir kisim millet iyipartiye güveniyordu
ama iyi parti milleti kandirdi hdp ye musade etti

Geri