Kılıçdaroğlunun kadınları rahatlatan açıklaması unutulmamalı.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Erkek şiddeti gören, (partisinden de gözlemlediği) tecavüze uğrayan kadınların üzerinden şerefsizleri başka yöne yönlendiren eşcinse evliliğe " herkesin hayatına kimse karışamaz.." diyen Kılıçdaroğlu'na ellerindeki malı kaybetme korkusu yaşayan kadınlardan tepki gelebilir ama ruhunda ibnelik olanları kaybetse ne olur kaybetmesine olur diyorum....
Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı Logo

Kılıçdaroğlu’ndan eşcinsel evlilik yorumu: Herkesin hayatına kimse karışamaz​

13/04/2015 | Yazar: Ömer Akpınar
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 2 yıl önce ‘eşcinsel başkana toplum hazır değil’ dediği Ekşi Sözlük yazarlarına dün akşam evlilik eşitliğine destek mesajı verdi.
Kılıçdaroğlu’ndan eşcinsel evlilik yorumu: Herkesin hayatına kimse karışamaz Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 2 yıl önce “eşcinsel başkana toplum hazır değil” dediği Ekşi Sözlük yazarlarına dün akşam evlilik eşitliğine destek mesajı verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Ekşi Sözlük’te “Merhaba ben CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu” adıyla açılan başlıkta soruları yanıtladı.

Kılıçdaroğlu’na “LGBTİ’lere vaadiniz ne?” sorusu

Kılıçdaroğlu’nun LGBTİ eşitliği konusunda kararlı bir tutum sergilememesi üzerine kendisine şu soru yöneltildi:

“Seçim çalışmalarınız sırasında mikrofonu elinize alıp ‘LGBTİ [lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks] bireyler için eşit yurttaşlık ve anayasal düzenleme vaat ediyorum’ diyebilecek misiniz? LGBTİ evlilik eşitliği konusunda kişisel olarak ne düşünüyorsunuz?

CHP lideri, sosyal medyada hızla yayılan bir videoya gönderme yaparak “herkesin hayatına kimse karışamaz :)” yanıtını verdi.

Bu karaktersizlikte olan erkekleri kadınların üzerinde yük olmaktan kurtarıp, kendileri gibi ibnelerin sırtına binmelerini :) önermesi takdir edici degilmi? İşte aranılan karakterde bir lider ya :)

Heteroseksüeller nasıl kendi cinsiyetinden birine ilgi duyamıyorsa ve böyle bir his oluşmuyorsa eşcinseller de karşı cinsiyete bir şey hissedemiyorlar. Tıp da bu durumu hastalık olarak tanımlamıyorsa ne yapsın bu insanlar, hissetmedikleri bir hayatı mı yaşamaya çalışsınlar?
Bir erkek olarak başka bir erkeğe ilgi duymaya zorlandığını düşün, işte eşcinsellerin durumu da böyle.

eşcinselliğe dair olan bilgin "kimse babasının eşcinsel olmasını istemez"le sınırlı olan birisin sen kamil.
Heee haklısın. Sanırım sen kocan(hani olmaz ya) bir eşcinselin manitası olmasını kabul edebilecek (yada o ibnenin kuması olmayı kabullebilecek kadar) aydınlanmaya sahip olduğun için beni bağnaz sanıyorsun. Yorumsuz.

Heee haklısın. Sanırım sen kocan(hani olmaz ya) bir eşcinselin manitası olmasını kabul edebilecek (yada o ibnenin kuması olmayı kabullebilecek kadar) aydınlanmaya sahip olduğun için beni bağnaz sanıyorsun. Yorumsuz.

lezbiyen sevgilimin manitası olmasına saygı duyarım. doğru olan da budur bence

Heteroseksüeller nasıl kendi cinsiyetinden birine ilgi duyamıyorsa ve böyle bir his oluşmuyorsa eşcinseller de karşı cinsiyete bir şey hissedemiyorlar. Tıp da bu durumu hastalık olarak tanımlamıyorsa ne yapsın bu insanlar, hissetmedikleri bir hayatı mı yaşamaya çalışsınlar?
Bir erkek olarak başka bir erkeğe ilgi duymaya zorlandığını düşün, işte eşcinsellerin durumu da böyle.
Bilinçlenme denen şeyi biliyormusun? Hani aklı daha olgunlaşmamış bir çocuğun sümüğünü yemesi gibi. Ne kadar iğrenç geliyor değil mi? Hani bizde cahil değiliz, cinsel ilişkide pozisyona göre bir sıralama vardır biliyormusun sence neden? Yada şöyle söyleyeyim; tezgah da bulaşık yıkadığın su ile durulama yapılmaz! Bu neden? Düşünen elbet net anlar. Neyse yaa. He sen bilirsin diyince sorun çıkmaz-mış...

Bilinçlenme denen şeyi biliyormusun? Hani aklı daha olgunlaşmamış bir çocuğun sümüğünü yemesi gibi. Ne kadar iğrenç geliyor değil mi? Hani bizde cahil değiliz, cinsel ilişkide pozisyona göre bir sıralama vardır biliyormusun sence neden? Yada şöyle söyleyeyim; tezgah da bulaşık yıkadığın su ile durulama yapılmaz! Bu neden? Düşünen elbet net anlar. Neyse yaa. He sen bilirsin diyince sorun çıkmaz-mış...
Eşcinsellik konusunda bilinçlenmesi gereken sensin. Onaylamıyor olabilirsin ancak o insanların yaşamlarına karışamazsın çünkü bu durum tamamen biyolojik gerçeklere dayanıyor yani seçim ya da tercih değil.

lezbiyen sevgilimin manitası olmasına saygı duyarım. doğru olan da budur bence
Lezbiyenler konusu değil mevzu.. şimdi eşcinsellik konusunda cinsel yolla bulaşan hastalıklar Lezbiyenlerde istisnalar haricinde olmaz. İbneler ile Lezbiyenler konusunu tekrar düşün. Kelime yada olgular üzerinden beni alt edebileceğini düşün me! İşin bilimsel açıklamasını da yapabilirim istersen. Zührevi hastalıklar... neyse bu iğrenç varlıklar hakkında konuşmak bile istemiyorum. Hepsinin canı cehenneme.!

04.02.2022 tarihli bir haberdi bu, bunun gibi yüzlercesi var DİN kisvesi altında çocuklara bunu yapan haya yoksunları kendilerini temize çıkarıp başkalarını suçlayacak öyle mi ? AHLAKSIZSINIZ NET.

5ABB9D03-556D-4B12-9A81-0A0FE7379946.jpeg

• Üzgün
Tepkiler: ne
tencere dibin kara
seninki benden kara

Farklı fikirler sizin fikrinize yakın olduğu sürece saygı duyuyorsunuz. Hele şu yazışmalara bak.

Hani bizde cahil değiliz, cinsel ilişkide pozisyona göre bir sıralama vardır biliyormusun sence neden? Yada şöyle söyleyeyim; tezgah da bulaşık yıkadığın su ile durulama yapılmaz! Bu neden?
Affet sir, inan bir bağlam kuramadım. İkincisi şey değilmi hani Heraklitos' in " aynı nehirde iki kez yıkanılmaz ' belki bu olabilir ama ilki ile bunun alakası ne bilemedim =/
Ha bu arada bulaşık yıkanılan su ile durulama yapılıyor artık malum su faturaları...
Evet aydınlanma bekliyorum, hazırım sir.. Sence neden ?

Affet sir, inan bir bağlam kuramadım. İkincisi şey değilmi hani Heraklitos' in " aynı nehirde iki kez yıkanılmaz ' belki bu olabilir ama ilki ile bunun alakası ne bilemedim =/
Ha bu arada bulaşık yıkanılan su ile durulama yapılıyor artık malum su faturaları...
Evet aydınlanma bekliyorum, hazırım sir.. Sence neden
Hayat kadınlarına sor ne sıralaması olabilir ki cinse ilişki sırasında diye söylerler. Yada şöyle anlatayım; Bir yolcu otobüsü uzun yoldan Mola vere-vere garaja kadar gelip tam garaja 1-2 metre kala cep durağa girip 15 dakika mola verirse o şöförü dayak manyağı yaparlar... Neyse. Ben artık bu konuda yazmam.

Hayat kadınlarına sor ne sıralaması olabilir ki cinse ilişki sırasında diye söylerler. Yada şöyle anlatayım; Bir yolcu otobüsü uzun yoldan Mola vere-vere garaja kadar gelip tam garaja 1-2 metre kala cep durağa girip 15 dakika mola verirse o şöförü dayak manyağı yaparlar... Neyse. Ben artık bu konuda yazmam.
Olmadı sir, bulaşık suyuna değinmemişsin yazmam deyip gitmişsin üzdün bilesin.
Şaşırttında tabi, hayat ve özellikle kadınlar bunu unutmaz sir...

Geri