Kılıçdaroğlu'ndan Tarihi Gaf: Allah'tan Korkmayan Biz

Konu sahibi son olarak 3726 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerden: C:\Windows\System32\ Bu Kesin Emredir aga tüm paramı basarım

Çocuklarıma helal lokma yedirmedim kadar ilgi çekici değil bence....

Çocuklarıma helal lokma yedirmedim kadar ilgi çekici değil bence....

1472754_10153552322723248_232576646748523985_n.jpg

Şöyle birşey var ki bu gerçekten gaf. Bu hava atılması için söylenen bişey olamaz. Müslüman ülkedeyiz sonuçta. He illa karalamak istiyorsanız karalanacak adamların 17 aralık belgeselini tavsiye ederim tabi karalamaya yerse :)

Bunlar bir ara ''biz adam değiliz'' diye bağırıyorlardı. Yine haklı çıkmışlar.

Kemal bey sadece gaf yapıyor, ya akp adamlar resmen dini değiştiriyor.

Hangi siyasi kesimden olursa olsun, ben bu gaf olayını fazla önemsemiyorum. Milyonlarca insanın önünde konuşmak, her şeyi akılda tutmak, yapacağı konuşmayı akıcı hale getirebilmek ve en önemlisi kitleleri etkileyebilmek adına baş gösteren heyecan duygusuyla baş edebilmek öyle sanıldığı gibi kolay bir şey değildir.

Art niyet yoksa, anlayışla karşılamak lazım.

Zamanın da koltuğu bırakmazsanız boş boş konuşmaya devam ederseniz işte Devlet Bahçeliyle birlikte böyle başşak konusu olursunuz .

Gaf,bir nevi patavatsızlık,yanlışlıkla söylenen bir sözdür.Bunu gaftan saymak düşündürücü olduğu kadar,karalamak isteyenler için yanlış bir yol olmuş.
Düştüğü çelişkiler,lafları arasındaki uyumsuzluğu sayısız şekilde kanıtlanmış,sözleriyle artık dehşete düşürme aşamasını atlatıp,''bu adamdan beklerim'' durumuna getirmiş art niyetli bir insana nazaran,sadece ''gaf'' adlandırması çok da saldırmalık bir durum değil.

bırak siyaset yapmayı konuşmada bile sıkıntı yaşayan insanların parti liderleri olması en acı ya böyle olarak sadece iktidara kol değneği olabilirler sözlerim asla partiye değildir MHP de CHP de her daim olmalıdır ama iyi liderleri olarak bunlar yüzünden iktidar at koşturur ve tek isteğim artık muhalefetin iyi olması

Erdoğan'ın karizması karşısında
Tutunacak lider yoktur
Hepsi üfürükten
Onların şansızlığı
Tayyip'in dönemine denk gelmeleri

arkadaşlar konuşmanın sadece bir bölümünü izleyip hüküm veremeyiz. önceki ayete, ay pardon konuşma öncesine de bakmak gerekiyor bence :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri