Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye vaadi!

Konu sahibi son olarak 508 gün önce görüldü

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulunmuştu. Paylaşımına "Tüm emekli vatandaşlarımızı saat 21.00'de buraya davet ediyorum, konuşmamız lazım." notunu düşen Kılıçdaroğlu beklenen videoyu yayınladı. Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Hep geçmişi yad etmenizi istemiyorum, yaşayın istiyorum." ifadelerini kullandı. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları...​

İşte Kılıçdaroğlu'nun "Hep geçmişi yad etmenizi istemiyorum, yaşayın istiyorum." notunu düşerek yayınladığı o video:

"EMEKLİ İKRAMİYESİ ASGARİ ÜCRET KADAR OLACAK"​

Kemal Kılıçdaroğlu videosunda, emeklilerin ikramiyesinin asgari ücret kadar olacağını söyleyerek, "Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak. Bayram çifte bayram olacak. Geriye dönük ödeme yapacağız. Bu bayramda eksik olan 6 bin 500 lirayı da Kurban Bayramı'nda hesaplara yatıracağız." ifadelerini kullandı.

Mynet

Emekli ikramiyesinin asgari ücretin altında olmaması gerektiği yıllardır dile getiriliyordu ki olması gereken de budur.

Asgari ücret ile meslek gruplarının maaşları da tekrar düzenlenip denklik de ortadan kaldırılmalıdır ve şayet iktidara gelirse bu düzenleme de yapılacak.

Yıllardır okuyup uzmanlığı olan bir çalışan ile asgari ücretlinin maaşı denk olamaz.

seçim için atılmış iyi bir adım. yalnız bu durumun seçim yatırımı ve iktidarını sağlamlaştırmak için alışkanlık yapılmaması gerekiyor. vergilerim/vergilerimiz daha iyi değerlendirilmeli.

Zammı boşver. Şimdi bile belediyede çalışsam emekli olsan 20 bin emekli maaşım olur. Devam eder çalışsam bi 17 de ordan gelir. Etti mi sana 37.
Asgari ucretlide bile bu hesap 20 bin. Daha bunun bayramı var kıdem tazminatı var.

Norveç bu kadar zengin değil.

Demek ki para var.

Ülkede para var da gittiği yerlere bakmak gerekiyor. Turizm geliri bile başlı başına bir kaynak ancak onu da engellemeye çalışanlar olabiliyor.

Asgari ucretlinin sucu gunahi nedir, onlara da bayram ikramiyesi verilsin. Enflasyonda en cok onlar eziliyor.

Asgari ucretlinin sucu gunahi nedir, onlara da bayram ikramiyesi verilsin. Enflasyonda en cok onlar eziliyor.
Umudum ve en büyük arzum emeklilerin, emekcilerin, esnafın, çiftçinin,...... bir gün devlete muhtaç olmadan, ikramiye almadan, siyasete alet olmadan insanca yaşayabilecekleri, emeklerinin karşılığını alabildikleri bir Türkiye olur. Bu arzum bugün için ütopya gibi gözüküyor ama umutsuz da yaşanmıyor be Zalim.

Çalıştığınız kurumun vereceği bir karardır ikramiye ve bu durumun maaşın yüksekliği ile ilgisi bulunmuyor.

Üç ayda bir çift maaş, her bayram ikramiye ayrıca yılbaşı ikramiyesi ve giyecek / yiyecek parası veren şirketler var. En üst yöneticisine bile ödeme yapmaktadır.

Geleceğim için maaşımdan ayırıp altına borsaya yatirmayip korkmadan harcayacagim bir iktidar istiyorum .kendi evim olsun . Büyük bir toprağım olsun fidan dikeyim .domates patlıcan patates ekeyim .keçi koyun tavuk ve hindi yetiştirip satayım

asgari ücretlilerle emeklilerden bıktık iyice ya....... kağıt toplayan adam nasıl geçiniyo........ soğan 25 lira oldu...... zam falan yapıp durmayın şunlara......

Çalıştığınız kurumun vereceği bir karardır ikramiye ve bu durumun maaşın yüksekliği ile ilgisi bulunmuyor.

Üç ayda bir çift maaş, her bayram ikramiye ayrıca yılbaşı ikramiyesi ve giyecek / yiyecek parası veren şirketler var. En üst yöneticisine bile ödeme yapmaktadır.
Bu dedigini ulkede ki butun sirketler uygulasa tamam derdim de ne yazik ki cogunluk gunahini bile vermiyor isciye.

asgari ücretlilerle emeklilerden bıktık iyice ya....... kağıt toplayan adam nasıl geçiniyo........ soğan 25 lira oldu...... zam falan yapıp durmayın şunlara......
oggy gibi hainler soğan konuşmaya devam etsin.

La 40 yaşında insanları emekli ettiler. Hepsi de çalışmaya devam edecek üstelik. Bi de bunlara ikramiyeler vs. Ohhhh ne güzel. Yap 65 yaşında emekli ama insani şartlarda yaşayabileceği bir emekli maaşı ver eyvallah. EYT yapacağına mevcut emeklilerin şartları iyileştirilse daha iyi olmaz mıydı? Benim param en azından hem çalışıp hem emekli maaşı yiyecek adamlara değil de en azından emekliliği hak eden yaşlılara gidecekti. Valla eğer mümkünatı varsa ki sanmıyorum, eyt yi iptal etsin iktidar olunca ya.

Biz 15’e aldık. İstanbulda iyi söğüşlüyorlar sizi…

Geri