Kılıçdaroğlu: Sözüm var, hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Kılıçdaroğlu: Sözüm var, hiç bir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim, demiş.

Erkek, bazen oğuldur, bazen kardeştir, bazen babadır, bazen kocadır, bazen patrondur, bazen amirdir, bazen elemandır, bazen ustadır, bazen tamircidir, bazen MUHALEFET lideridir, bazen de elin oğludur.

Kadın ERKEĞE nasıl muhtaç olmadan yaşayacak? Bunların hepsini KADIN mı yapacaksınız?

Toprak suya muhtaç, su buluta muhtaç, bulut rüzgara muhtaç, rüzgar havaya muhtaç, hava yeşile muhtaç, yeşil meyveye muhtaç, meyve ağaca muhtaç, ağaç çiçeğe muhtaç, çiçek arıya muhtaç, arı BEYE muhtaç, Bey kovana muhtaç, kovan arıcıya muhtaç, arıcı nakliyeciye muhtaç, nakliyeci arabaya muhtaç, araba ustaya muhtac, usta çırağa muhtaç, çırak öğretmene muhtaç, öğretmen amire muhtaç, amir işverene muhtaç, işveren işçiye muhtaç, işçi esnafa muhtaç, esnaf müşteriye muhtaç.

Bebek anneye muhtaç, anne kız ya da ERKEK bebeğe muhtaç.

Tüm mahlukat TÜM mahlukata MUHTAC olduğu gibi İnsan da insana muhtaç.

KADIN erkeğe, erkek de kadına muhtaç.

Çünkü insanlar arasında ÜLFET ancak birbirlerine hizmet ederek, birbirlerine ikram ederek, birbirlerine muhtaç olup birbirlerinin ihtiyaçlarını görerek ve gidererek neşvü neva bulur.

Eğer insanlar birbirlerine muhtaç olmazlarsa, kendilerini MÜSTAĞNİ hissederlerse azarlar**, bencilleşirler, egoistleşirler, vurdum duymaz olurlar. Birbirlerine muhtaç olmayan insanlar, birbirlerinin ihtiyaçlarına koşmazlarsa YALNIZLIKTAN kuruya çatlaya bir köşede perişan olurlar. Yalnızlık Allah'a mahsustur, kulun kaldırabileceği bir HAL değildir.

Kadınları ve erkekleri birbirlerine muhtaç olmamaya değil; birbirlerinin ihtiyacını görmeye, birbirlerinin ihtiyaçlarını görürken birbirlerinin SINIRLARINA dikkat etmeye, birbirlerine SAYGI ve hürmet göstermeye çağırmak daha HAYIRLI bir iş değil mi?

Bu siyasiler, feminist SLOGANLARI ne anlama geldiğini bilmeden, toplum üzerinde nasıl bir etki yapacağını hesaplamadan sallayınca çok iyi bişi yapıyormuş gibi oluyorlar sanırım.

*Zuhruf 32: Birbirlerine iş gördürmeleri için, (çeşitli alanlarda) kimini kimine, derece derece üstün kıldık. Rabbinin rahmeti, onların biriktirdikleri (dünyalık) şeylerden daha hayırlıdır.

** Alak 6: İnsan azar kendini müstağni (kimseye muhtaç olmayan) hissettiğinde.

Kılıçdaroğlu: Sözüm var, hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim1685193740219.jpg

"Kimse kimseye bağımlı olmadan özgürce seçim yapsın ve hiçbir kadın da erkeğin eline bakmak zorunda kalmasın" demek istiyor, ne var ki bunda?

Kadının her koşulda erkeğe mecbur bırakılması yüzünden toplumda çoğu kadın şiddet mağduru ya da boşanmak istese de başaramıyor.

Ya kardeşim Allah'ını seven sivrisinek bacağı kadar ülkeyi yönetenlere eleştiri yapsın.21 yıldır Kemal Kılıçdaroğlu yönetiyorsa e o zaman yine Kılıçdaroğlu'na oy verin. :D

Akp yeni cesur dünya chp 1984 .Akp balyozu uyusturarak azar azar yavaş yavaş vuruyor .chp uyuşturucu narkoz vermeden direk vuruyor

@Borsa yatırımcısı kardeş senden bir ricam olacak.
Lütfen şu ortalama zekası düşük ülkemizin g..zekalı siyasetçileri ile alakalı hiçbir konu açma. Seninle alakalı olduğundan değil. Siyasetçilerin g.zekalılıklarından öylesine sıkıldım ki bir konuşma yapıyorlar, kırk noktada hatalı konuşuyorlar. Adamlardaki mantık & zeka yoksunluğunu artık kafam kaldırmıyor. Adamlar beyin yerine ne taşıyorlar emin ol ben bile bilmiyorum.

O yüzden he de geç.

İyice şaşırdı Kemal lgbt nin Fahri başkanı seçtiler boşuna mı hakkını veriyor

HDP ye de sözü var sandığa giderken aklınızda bulunsun

inşallah bizi de etmez, bu adam resmen ayrımcılık yapıyor faşisttttlik yapıyorrrr :D sen bizi kadın şerrinden koru yarebbim yüce manituuu ulu bilgee gök babamız ! bütün dinleri saydım ne olur ne olmaz

Yıldız'ı kırmayım diye geldim. Bi düşüneyim ne isteyebilirim? Dilek kuyusu gibi birini bulmuşum.

Adam LGBT onursal başkanı halen konu devam ediyor :):) hiç görmedim onursal LGBT başkanı diye bir konu . Rica ediyorum böyle bir konu açalım.
Şimdi diyecekler sen aç! Ben onursal başkan kabul edilen bir yerde ne diyebilirim ?

Kadının hiçbir erkeğe muhtaç kalmamasını LGBT ile yorumlamak için başka bir boyutta yaşıyor olmak gerekiyor.

Kadının her koşulda ekonomik gücü ve özgürlüğünün olması için gereken çalışmaların yapılmasından bahsedilirken, nasıl olur da bu durumu LGBT ile bağdaştırırsınız?

Ne diyelim? Sözün bittiği yer...

Geri