Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'yi ziyaret edecek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kılıçdaroğlu, Zeyrek ile yaptığı görüşmede ziyareti edeceğini söylemiş. @No Pasaran

Kılıçdaroğlu: Uygun tarihte Memleket Partisi'ne gitmek istiyorum, arkadaşlarımız ziyaret için başvuracak

Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtladı.

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne gideceğini söyledi, “Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum” dedi.

Kaynak

Bu görüşteki birisi ile ne konuşacaklar acaba?

Altılı Masa yok artık ve Millet İttifakı var ancak ondan bile haberi yok sanırım.

Muharrem İnce: İlla aday olma derdinde değilim, ama bu 6'lı Masa seçim kazanamaz, kazansa da ömrü olmaz İnce, seçim gecesi attığı "adam kazandı" mesajı için pişman olduğunu ifade etti

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Ben illa Muharrem İnce aday olsun derdinde değilim. Ben diyorum ki, bu 6'lı Masa seçim kazanamaz, kazansa da ömrü olmaz." dedi. İnce, 14 Mayıs için "Olağanüstü oy alacağım, CHP Cumhurbaşkanı adaylığımda arkamda değildi ki, belki de yüktü" düşüncesini dile getirdi.

İnce, "Erdoğan'dan hiçbir şeyi olmadığını gördük. 500 milyar dolar ihracat olacaktı, 25 bin dolar olacaktı üçte bir oldu. Erdoğan'dan olmadığını gördük. Erdoğan yorgun, bitmiş zaten, yürümeye hali yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Ülke yasta ancak kendisi dans şov yapmaktan geri kalmıyor. Halkı böyle mi temsil edecek acaba?

Muharrem İnce'den Memleket Partisi Genel Merkezi'nin önünde dans şov!

Elazığ yastayken Sizin imamoğluda kayağa gitti palandökene.

Elazığ yastayken Sizin imamoğluda kayağa gitti palandökene.
Deprem bölgesinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ailesinin yanına gitmişti ve çocukları ile zaman geçirmek adına bir baba olarak üzerine düşeni yaptı.

İnce ise partisi tarafından yöneticilere yasaklandığı halde devamını getiriyor.

Geri