Jesse James
Altın Üye
-
-
-
-
-
Dünyanın bundan haberi var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
CHP'den bağımsız bir soru sana.Dünyanın bundan haberi var mı?
![]()
Ordan buraya geldigin zaman sizi nerde depoluyolarki haci? Adam size atifta bulunuyor iyiliginiz icin yaranamiyor.Dünyanın bundan haberi var mı?
![]()
Senin liderin, beni ilgilendirmiyor. Derdini sen çekeceksin bananeOrdan buraya geldigin zaman sizi nerde depoluyolarki haci? Adam size atifta bulunuyor iyiliginiz icin yaranamiyor.
Onu demiyorum cop gelmis ya avrupadan seni kastediyor diyorum.Senin liderin, beni ilgilendirmiyor. Derdini sen çekeceksin banane
Hayır kurtuluş savaşında orada kalmış ve burnunu bktan çıkaramamış olan seni kastediyor. Konuyu açmadan öne sordumOnu demiyorum cop gelmis ya avrupadan seni kastediyor diyorum.
He tamam haci sagolHayır kurtuluş savaşında orada kalmış ve burnunu bktan çıkaramamış olan seni kastediyor. Konuyu açmadan öne sordum
Hee Tamam Muhammed sağolyaşadığı avrupa ülkesinin çöpü, doğduğu ülkenin topraklarına ithal edilip sağa sola gömülmüş, denizlere saçılmış adam gelmiş ne diyor ya........ emlak sitelerinden çıkıp biraz sivil toplum kuruluşlarının sitelerine gir......