Kılıçdaroğlu ABD ye gitti ve temaslarda bulundu.

Konu sahibi son olarak 798 gün önce görüldü
Kılıçdaroğlu ABD ye gitti ve temaslarda bulundu.
Demek ki 6 masadan onay aldı, geriye ABD Kaldı. Eğer Abd den de onay olursa aday olacak demektir.
Kılıçdaroğlunun ülkeyi yönetme çapı bana göre yoktur. Kadrosu yoktur ve deneyimi yoktur.
Ancak,
Bu seçim partiler arasında değil, ABD ile ingiltere arasında olacaktır.
Oysa,
Ne Abd ,Ne de ingiltere yi arkasına almadan milletin sorunlarına çözüm olabilecek bir siyasi parti görünmüyor.
Önümüzde ki 5 yıl, kayıp yillar olarak tarihe geçer..( mehmet can arvas)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok faydalı bir ziyaret olacağını düşünüyorum, Abd li dostlarımız gerekeni yapmalı

yahu insanı eleştirin sıkıntı değil de soy adını doğru yazmamak nedir allasen, komik.

Kilictaroglu ABD ye gitti ve temaslarda bulundu.
Demek ki 6 masadan onay aldı, geriye ABD Kaldı. Eğer Abd den de onay olursa aday olacak demektir.
Kilictaroglu nün ülkeyi yönetme çapı bana göre yoktur. Kadrosu yoktur ve deneyimi yoktur.
Ancak,
Bu seçim partiler arasında değil, ABD ile ingiltere arasında olacaktır.
Oysa,
Ne Abd ,Ne de ingiltere yi arkasına almadan milletin sorunlarına çözüm olabilecek bir siyasi parti görünmüyor.
Önümüzde ki 5 yıl, kayıp yillar olarak tarihe geçer..( mehmet can arvas)
Şu an ki mevcut Cumhurbaşkanı’da İstanbul belediye başkanı iken Amerika’ya gitmişti Başbakanlık seçim öncesi. Hatırlatmak istedim .

Yazıyı dikkatli okuyalım .hiçbir Par ti ingiltere ve amerikadan icazet almadikca iktidara gelemez.her Par toplum mühendisligi yapmak için kurdurturuluyor

Ben gayet güzel okudum, Mehmet can arvas beyefendi yazısına şu şekilde başlasa tamam derdim,

“20 yıl önce, seçim öncesi ABD’ye giden Erdoğan’dan sonra 20 yıl sonra Kılıçdaroğlu’ndan aynı senaryo .. Tek taraflı yapılmış gibi göstermek hoş olmuyor .

Yazıyı dikkatli okuyalım .hiçbir Par ti ingiltere ve amerikadan icazet almadikca iktidara gelemez.her Par toplum mühendisligi yapmak için kurdurturuluyor
Sunu ben yazsam komplocu süri diye linc yerdim.
Bu varsayim,olayin real olmadigi anlamina gelmiyor tabii.

Aklima ne hikmetse şebo nun "birileri var" adli sarkisi geldi.
Sana gelsin Pomak abi...

Ben gayet güzel okudum, Mehmet can arvas beyefendi yazısına şu şekilde başlasa tamam derdim,

“20 yıl önce, seçim öncesi ABD’ye giden Erdoğan’dan sonra 20 yıl sonra Kılıçtaroğlu’ndan aynı senaryo .. Tek taraflı yapılmış gibi göstermek hoş olmuyor .
Bütün partiler hakında 12"den vuran yazıları var

yahu arkadaş neyin peşindesiniz tam olarak, 20 yıldır aynı güruh yönetiyor ülkeyi ve geldiğimiz nokta ortada, hepinizin evi barkı iyi kötü bazı harcamaları var, para birimimizin değeri ortada, bir değişim şart, elde olan siyasetçiler bunlar, denemeden de bilinmez, bunlar olmadı başkasını denemeliyiz, partizanlık yapmanın kimseye faydası yok artık şunun farkına varmasanız mı ?

Geri