Kılıcarslan [Yeniden] :)

Konu sahibi son olarak 4254 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce doktara tezinden dolayı ara verdiğim bu forum sitesine yeniden dönüş yapmayı düşünüyorum tanıştığım kişiler yada yeni tanışacak olduklarım hepinizi yeniden yürekten selamlıyorum :)

KılıcArslan Kim mi ? :)
Ben namı diyar KılıcArslan 26 yaşındayım Akdeniz Üniversitesinde Matematik doktora öğrencisiydim.

Psikoloji bölümünü 2. Sınıfta bıraktım sonra Fen Edebiyat fakültesinde matematik okudum hayattan en zevk aldığım şey yeni olan bir şeyler öğrenmek ve bildiklerimi paylaşmaktır insanları yaratandan ötürü severim şuan devam ediyorum .

Devamlı olarak bilgisayar başında olmadı telefon başında bu foruma destek olmaya çalışıyorum çok güzel bir ailenin yaramaz oğluyum Annemi çok severim.

Her gözümün önünde olan kişinin görünüşünden bir şeyler çıkartır onun kişiliğini incelerim bunu sokakta okulda parkta her yerde yapmaktan hoşlanıyorum ve bu bana zevk veriyor, adrenalin patlaması yaşayan garip bir kişiliğim vardır herkes okumuş süt misali bakarlar ama içimi bilmezler bu da hoşuma gidiyor acaba bu ne yapar dediklerini duyduğum çok zaman oldu .

Ve yeiden başlayalım ama bu sefer hafiften şimdiden hoşbulduk .:heyoo:

Hoş geldin tekrardan kılıçarslan keyifli forumlar dilerim :)

Hoş geldin kılıçarslan.

Şu an benim okuduğum bölümü yarıda bırakmışsınız, üzüldüm şahsen. Keza okuduğunuz bölüm ve şu anki konumunuz da gayet güzel, başarılar dilerim.

Hoşgeldiniz:)

Şu an benim okuduğum bölümü yarıda bırakmışsınız, üzüldüm şahsen. Keza okuduğunuz bölüm ve şu anki konumunuz da gayet güzel, başarılar dilerim.

Hoşgeldiniz:)

Şuan o yarıda bıraktığım kısımdan devam ediyorum Doktora tezimi verdim şuan matematikte yrd doç m fakat 2 sınıfta bu sene yeniden devam ediyorum psikolojiye :) Ekleme yapmıştım

çok uzun yazmışsın okumadım
ama ultraüstün zekamı kullanarak geri döndüğün kanısına vardım
hadi hoşgeldin
kek var
-yersen? :T:

yok ben direk 6 patlarımı vereyim tek başına rus ruleti bi harikadır :T:

Senden altı patları alabilirim ama altın mı patlar altımı patlar bilemem güzel kardeşim :)
Bence şakalar bile sınırında olmalı ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri