KılıcArslan Kim mi ? :)

Konu sahibi son olarak 4254 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben namı diyar KılıcArslan 25 yaşındayım Akdeniz Üniversitesinde Matematik doktora öğrencisiyim.

Psikoloji bölümünü 2. Sınıfta bıraktım sonra Fen Edebiyat fakültesinde matematik okudum hayattan en zevk aldığım şey yeni olan bir şeyler öğrenmek ve bildiklerimi paylaşmaktır insanları yaratandan ötürü severim.

Devamlı olarak bilgisayar başında olmadı telefon başında bu foruma destek olmaya çalışıyorum çok güzel bir ailenin yaramaz oğluyum Annemi çok severim.

Her gözümün önünde olan kişinin görünüşünden bir şeyler çıkartır onun kişiliğini incelerim bunu sokakta okulda parkta her yerde yapmaktan hoşlanıyorum ve bu bana zevk veriyor, adrenalin patlaması yaşayan garip bir kişiliğim vardır herkes okumuş süt misali bakarlar ama içimi bilmezler bu da hoşuma gidiyor acaba bu ne yapar yav dediklerini duyduğum çok zaman oldu .

Ama Vatanımı Bayrağıma Dine laf düşürmem asla ve tek kurallımdır

Sizi tanıdığıma memnun oldum kardeşim hep böyle kalmanız dileği ile Allah ömrünüzü uzun ve hayırlı eylesin.

Memnun olduk :)
Keşke psikolojiyi bırakmasaydın dediğim bi kişisin ama herşeyin hayırlısı artık:)

Tanidigima memnun oldum, guzel degerleriniz var bir omur boyu baki kalmasi dilegiyle.
Matematikde candir Allah yardimciniz olsun

Matematik de güzeldir kaldığım yerden doktoram bitince devam edeceğim

Seni tanıdığıma memnun oldum kılıçarslan

Ayrıca konu başlığımı çalmışsın farketmedim sanma :p =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri