Kiğılı'nın gönderdiği kıyafet yönetmeliği maili

Konu sahibi son olarak 449 gün önce görüldü
Bana hep saçma geliyor kılık kıyafet kuralları, bunun çünkü sınırı yok, soyut kavram. Koyabileceğiniz her kurala “ o zaman …. da olsun” şeklinde antitez üretilebilir. İnsanlar akıl almaz şeylerden de tahrik olabiliyor, etek boyunu uzatınca sorun çözülse keşke. Aysun hanımın totosuna bakan mehmet bey olayı, mehmet beyin sorunu. aysun hanımın totosu mehmet beyin ofiste verimliliğini düşürüyorsa iş verenle mehmet arasında çözülmesi gereken sorun. Mehmet beyin aysun hanımın totosu sebebiyle tacize varan hareketleri için bknz: tck. Çözüm aysun hanımın bol ve uzun giyinmesi veya totosunu kesmesi veya artık squat yapmayı bırakması değil…
çok meriçvari bir yorum olmuş kardeşim.
ne yani aysun hanım g*t kaslarını göstermek için squat yapacak ve dar bir şeyler giyecek ama mehmet bey bakmasın peehh :D
dünyanın neresinde olunursa olunsun bir kadın ya da erkek vücudunun bir yerini göstermek suretiyle teşhircilik yapıyorsa ve bunu iş yerinde yapıyorsa bu herkesin sorunudur.
e iyi o zaman ben de spora gidiyorum diye dar bir şeyler giyeyim, kızılay çadırı gibi dolanayım ortalıklarda.....
kurallar soyut olsa da toplumsal ahlak denilen bir şey var.
evet, belki her bir şeyin antitezi olabilir. belki bir kadın bir erkeğin bol pantul giymesinden tahrik olabilir ya da ne bileyim bir erkek bir kadının kalem etek giymesinden nabzı artabilir ama bunlar biraz uç noktalar. mümkün mertebe orta yol bulunabilir.

çok meriçvari bir yorum olmuş kardeşim.
ne yani aysun hanım g*t kaslarını göstermek için squat yapacak ve dar bir şeyler giyecek ama mehmet bey bakmasın peehh :D
dünyanın neresinde olunursa olunsun bir kadın ya da erkek vücudunun bir yerini göstermek suretiyle teşhircilik yapıyorsa ve bunu iş yerinde yapıyorsa bu herkesin sorunudur.
e iyi o zaman ben de spora gidiyorum diye dar bir şeyler giyeyim, kızılay çadırı gibi dolanayım ortalıklarda.....
kurallar soyut olsa da toplumsal ahlak denilen bir şey var.
evet, belki her bir şeyin antitezi olabilir. belki bir kadın bir erkeğin bol pantul giymesinden tahrik olabilir ya da ne bileyim bir erkek bir kadının kalem etek giymesinden nabzı artabilir ama bunlar biraz uç noktalar. mümkün mertebe orta yol bulunabilir.
Meriç mi…
Ben bakmasın demedim ki, tam tersi bakılsın… kim ister 100 erkek aynı ortamda çalışsın. Teşhirciliğin sınırı ne mesela, aysunun totosu güzelse kumaş pantolon giydiğinde de tahrik olabilirsin ki bu aşırı bir örnek değil ki .d Bikiniyle ofise gelmesi uç örnek olabilirdi mesela

şirket kıyafet yönetmeliğinin hatırlatılmasına takılmıyorum. ama allah aşkına ne gerek var basen demeye, mavi yakayı karıştırmaya. ne gerek var yani... kiğılı üslubun kimliğindir kiğılı ksksj

oldu olacak şey deselerdi "taş gibi hatunlarsınız ama o g*tü örtün bi zahmet" ksjsj

ek: bir de, her renk yaka kesebiliyor ilgisini çektiği cinsi, neden mavi yakayı ayırdınız, neden bu sınıfçı tutum... hepimiğğzz kardeşiiizz

kılık-kıyafet yönetmeliği okey de eteğimizin boyuna, pantolonumuzun darlığına da biz karar verelim bir zahmet. siz sapıklar her türlü tahrik edici unsur buluyorsunuz zaten kendinize.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bi de böyle mail atınca benim kesin daha cok giyesim gelirdi. en son şirkette kot giymeyin dediklerinde 1 ay kot giymiştim. sonra juju neden kovuldu.. oysa uyarmasalar zaten giymeyeceğiz. lanet olsun bu normlara.

Erkeklerin verimliligi düsüyor.
Anliyorum.

Kılık kıyafet yönetmeliği değil mesele.
Bu işte sınır yok.
Sarı öküzü verince nooldu gördük.
Dibini sıyırırlar valla
Bi de mavi yakalı niye sapık oluyor. Buğra bakmıyor mu basenlere. Gay mi beyaz yakalı.

bir ara kamudaki kılık kıyafet yönetmeliğini bir okuyun...

edit imla

Son düzenleme:
Ups'te de yasak, askili giymis kizin biri eve gonderdiler. Etekte yasak. Ben de uyari almistim.

yıl olmuş 2022. hala çalışırken kıyafet giyiyoruz.

zaten herhangi bir yerde böyle kuralların olması bu maili mantıklı olduğunu göstermez ki. yoksa bunun önünü alamayız.

biz mecbur muyuz senin gömleğinden kıllarını görmeye, şort giyince bacaklarını görmeye. ben de ondan rahatsız oluyorum hadi bakalım?
İşte o yüzden oversize tişört ve pantolon giyiyorum Juju Hanım. Ha six packlerim ve yercekimine meydan okuyan bir gtm olsaydı affedersiniz, o zaman da vücuda yapışan bir tişört ve skinny pantolon giymezdim.

İşte o yüzden oversize tişört ve pantolon giyiyorum Juju Hanım. Ha six packlerim ve yercekimine meydan okuyan bir gtm olsaydı affedersiniz, o zaman da vücuda yapışan bir tişört ve skinny pantolon giymezdim.
e senin tercihlerinin doğru olduğu ne malum. biz senin doğrularına göre mi yaşayacağız. ben belki skiny giyeceğim. hallah hallah.

Geri