karamuratbenim
Üye
çok meriçvari bir yorum olmuş kardeşim.Bana hep saçma geliyor kılık kıyafet kuralları, bunun çünkü sınırı yok, soyut kavram. Koyabileceğiniz her kurala “ o zaman …. da olsun” şeklinde antitez üretilebilir. İnsanlar akıl almaz şeylerden de tahrik olabiliyor, etek boyunu uzatınca sorun çözülse keşke. Aysun hanımın totosuna bakan mehmet bey olayı, mehmet beyin sorunu. aysun hanımın totosu mehmet beyin ofiste verimliliğini düşürüyorsa iş verenle mehmet arasında çözülmesi gereken sorun. Mehmet beyin aysun hanımın totosu sebebiyle tacize varan hareketleri için bknz: tck. Çözüm aysun hanımın bol ve uzun giyinmesi veya totosunu kesmesi veya artık squat yapmayı bırakması değil…
ne yani aysun hanım g*t kaslarını göstermek için squat yapacak ve dar bir şeyler giyecek ama mehmet bey bakmasın peehh
dünyanın neresinde olunursa olunsun bir kadın ya da erkek vücudunun bir yerini göstermek suretiyle teşhircilik yapıyorsa ve bunu iş yerinde yapıyorsa bu herkesin sorunudur.
e iyi o zaman ben de spora gidiyorum diye dar bir şeyler giyeyim, kızılay çadırı gibi dolanayım ortalıklarda.....
kurallar soyut olsa da toplumsal ahlak denilen bir şey var.
evet, belki her bir şeyin antitezi olabilir. belki bir kadın bir erkeğin bol pantul giymesinden tahrik olabilir ya da ne bileyim bir erkek bir kadının kalem etek giymesinden nabzı artabilir ama bunlar biraz uç noktalar. mümkün mertebe orta yol bulunabilir.