Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıbrıs Barış harekâtının 50.yıl dönümü kutlu olsun.
Kıbrıs Barış harekâtının 50. Yılında, kendilerini Kıbrıs Türkleri'nin Varoluş ve Özgürlükleri için feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi Minnet ile anıyoruz. Kıbrıs Türk'ünün Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun.
Kıbrıs'a giderseniz, iki yeri mutlaka görmenizi öneririm. Bu yerler size kim olduğunuzu ve nereden geldiğinizi hatırlatır. 1. Şehitlik, ve 2. Mavi Köşk.
siyasi irade gösteren ecevit ve erbakan'a, sahada varını yoğunu ortaya koyan mehmetçik'e ne kadar teşekkür etsek az gelir.
ada halkı, özellikle genç kesim bugün her ne kadar türkiye'yi adada istemese de bu olayların bir daha yaşanmaması için o adada her daim bulunacağız.
Ayşe tatile çıkalı 50 yıl mı olmuş...
Ben Kıbrıs'ta bir derleme yapmıştım mücahid gazilerle gerçekten çok ilginç hikâyeler var. Saman balyaları arasında Kuzey Kıbrıs'a geçenler var. Hatta birinin eşi de ilk mini eteği ben giydim diyordu... fjkfjjf
Evren, çıkarma kuvvetlerinin önceden saptanan sınırdan daha ileri gittiğini belirtti. Evren ‘‘Hatta bizim planımımızda Maraş yoktu, ama Maraş da boşalmış bir vaziyetteydi. 'Ne yapalım Maraş'ı?' dediler. 'Girin' dendi. Hatta yanlışlıkla İngilizler'in üssüne de girdiler, sonra geri çekildiler’’ dedi
onların Türkiye'si vardı