kıble dağı camii

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde, bin 130 rakımda yer alan inşaatı yeni tamamlanan cami.hikayesi 1800 lere dayanıyormuş.ahşap cami 1960 da yanmış. yeniden taştan inşa edilmiş. Erdoğanın talimatıyla son haline gelmesi, köylülerin de çabası ile bugünleri bulmuş.yapımında kamu parası harcanmamış.yani tamamı yardım.sayın Erdoğan yapımı yakından takip etmiş.cehape zihniyeti bu gurur verici cami için yine eleştirilerde bulunmuş.efendim dağ başında caminin işi mi varmış, cemmati mi varmış gösterişmiş bilmem ne.yav kardeşim gavur ellerine gidince dağdaki manastırlara katedrallere ağzınızın suyu akarak bakıyorsunuz ama? Önünde fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorsunuz? Sizin yaptığınız islam duşmanlığından başka bişey değil.ayıp, günah..

RV9PrZ.jpg

(nasıl, iyi bi aktroll olabilir miyim?)

Çok güzelmiş yeri ya. :D
Rize'de imiş.

" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde, bin 130 rakımda yer alan, konumu ve manzarasıyla ziyaretçileri hayran bırakan Kıble Dağı Camisi'nin inşaatı tamamlandı. Üsküdar'daki Şemsi Ahmet Paşa Camisi'nin mimarisine benzer tarzda yapılan caminin açılışının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyareti sırasında gerçekleştirilmesi bekleniyor."

Minareye çıkıp manzaraya bakmak ve fotograf cekmek isterdim.

Climax , iyimisin dostum.
Ağzından bal damlıyor :)

Trabzon'da bunlardan dolu :d bakarken bile hayretler icersinde kaliyorum. Bizim araba cikmakta zorlanirken adamlar dagin tepelerine ev cami cay bahcesi bile yapmislar :d

Güzel bir görüntü .. Zaten tarihi eserleri korumamız gerek .. Benim hoşuma gitti ..

Orasını bilmem ama yapılan iş doğrudur asıl tarihi cami restore edilmeseydi yanlış yapmış olurlardı ..

Geri