Kibirli ve kendini beğenmiş insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Kibirli ve kendini beğenmiş insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Taktıkları maskelerin altındaki zayıf kişilikleri hep merak etmişimdir. İnsanlara bu kadar üstten bakmaya onları itecek kadar neler yaşamışlardır kim bilir.

Tecrübeler kimilerini durdurur, soluk aldırır, bu da olgunluk olarak adlandırılır. Fakat kimilerini daha hırslı olmaya ve kişiliklerinin bu şekilde gelişmesine neden olur.Tamamen tercih meselesi yani..

doğru dürüst bir şey bilmediklerini.

Bir ot gelip çöp giden avuntusu bazen.
Kendi paranızı kendiniz kazanıyorsunuzdur,kazıya kazıya bir yerlere gelmişsinizdir batar.
Merhaba dersiniz batar, gülümsersiniz batar küçümsediği için güldü olur.
Bu sefer muhatap olmazsınız "kendini ne sanıyor da bizi kale alınmayacak biri gibi görüyor" a döner.
Asıl kibirli bu insanlar bence.Bir şeyler başarmış insanın kibir gibi patolojik bir davranışı sergilerken bile bir temeli var en azından peki bunların?
Bana yan baktı fantezilerinden bozma kuruntularından öte neleri var?
Siz daima eyleme döken olun.
Zarar vermiyorsanız,iyi hissediyorsanız sırf bu damga için taviz de vermeyin kendinizden.
Birileri daima icraat edecek, birileriyse sadece konuşacak.
Siyah varsa Beyaz da olmak zorunda.

Birşey düşünmüyorum; bende onlara karşı kibirliyim ödeşiyoruz..:hı:

En ilgimi çeken insan tipi . Seviyorum böyle insanları .

Kibirli ve kendini begenmis olarak dusunuyoruz. Cok fazla kafa yormaya gerenk yok he de gec.

Peki ya sadece öyle düşünüp görüyorsanız?
Ben şunu gördüm; mevki sahibi,ekonimik özgürlüğü yerinde olan, kuralları olan ve kendini tanıyan insanın belli bir çevresi var. çevresini özenle seçer.
Ve bu skalaya dahil olmayanların, diyalog kuramayanların yapıştırdığı etiket olarak görüyorum.

Not: Aşşağılama kompleksi olanlar hariç.

Geri