khloe kardashian

Konu sahibi son olarak 2313 gün önce görüldü
kim kardaşyanın kardeşi leavemealone tanır mısın kendisini?

khloe-kardashian-b-600x800.jpg

ona olan aşkım çok büyüktü ama lamar'a karşı hiç şansım olmadığı da ayan beyan ortadaydı. sonra benim avratla evlendim zaten

Bu kadin kendi kiz kardesleri arasinda en enerjik, deli ve iyi laflari olan, soylemekten de cekinmeyen hatun. Hatta diger kiz kardeslerinden daha farkli gorundugu icin, kendisinin evlatlik oldugunu bile dusunmustu. Hep kendisini Kourtney ve Kim ile kiyaslardi, ozguvenini dusururdu, cunku kendisi onlardan daha kilolu idi, esmer degildi (acep evlatlik miyim) gibi seylerle kafasini bozardi. Sakaymis gibi dile getirirdi, ama cok uzulurdu aslinda buna.

Khloe ile laf yarismasina girersen, yenilirsin. Bilesiniz :D

Bu kadin kendi kiz kardesleri arasinda en enerjik, deli ve iyi laflari olan, soylemekten de cekinmeyen hatun. Hatta diger kiz kardeslerinden daha farkli gorundugu icin, kendisinin evlatlik oldugunu bile dusunmustu. Hep kendisini Kourtney ve Kim ile kiyaslardi, ozguvenini dusururdu, cunku kendisi onlardan daha kilolu idi, esmer degildi (acep evlatlik miyim) gibi seylerle kafasini bozardi. Sakaymis gibi dile getirirdi, ama cok uzulurdu aslinda buna.

Khloe ile laf yarismasina girersen, yenilirsin. Bilesiniz :D

leavemealone işte osmanda bu hatunun güzelliğinden çok bu deli dolu hallerine kapılmış yıllarca büyük aşkını kalbinde taşımıştı khloeye aşkı azalsa da lamara kini büyüyordu...

Dogru konusun be. Adam evli evli. Esi bunu okusa girtlagina yapisir.

Bunlar kaç kardeş yahu sürüsüne bereket.

Aman, kendiniz bilirsiniz. Ne haliniz varsa gorun. Heriflere guven olmaz :D

kanki bunun parası bol bak bu sana gül gibi bakar ben sana söyleyim de, hem 4 karı muhabbeti de gündemdeyken suriyeliyim ayağına götürürsün bunu da

ben kendimi senin için lamarın önüne atarım

ama bana bi kardashian ayarlayacan sonrasında, iffetimle çıkabilirsem.

Konu içerisindeki kural ihlali olan mesajları silmek yerine konuyu Serbest Kürsüye taşıdım iyi forumlar.

Geri