KhjkL Kimdir?

Konu sahibi son olarak 3930 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmim Okan, 27 yaşındayım. 3 aydır işim gereği yurt dışındayım ve uzun bir süre daha burada olacağım.

Çocukluğum:

Öyle çok fazla anlatılacak birşey yok aslında. Sıradan bir çocukluk dönemim oldu, İç Anadolu Bölgesinin Mükemmel Yerlerinden Biri Olan Kapadokya (Cappadocia) 'nın Küçük Bir Köyünde Büyüdüm. Yeşil'in her tonunun olduğu bir Köy'de. Hiç Bir Zaman Unutamayacağım Bir Çocukluk dönemi geçirdim diyebilirim O Köyde.

Kendi Öğretmenim Oldum:

Kendi hayat mücadelemi verirken bana asla kimse yol göstermedi. Benim hayat öğretmenim ben oldum, Kendi kendimi yetiştirdim her zaman, yaşıtlarım magazin programları izlerken benim tek tutkum belgeseller oldu. Halen zaman buldukça yeni birşeyler öğrenmek için izler dururum. Ve bunlar inanın çok şey kazandırıyor, savaşta en büyük silah zekadır. Çünkü asla saldırının nereden geleceğini bilemezsiniz, bu yüzden her zaman hazırlıklı olmalı ve saldırıya göğüs germelisiniz.Güven çok önemlidir, bir kaç soruya yenik düşmek bile sizin kendinize olan güveninizi yıkmaya yeterde artar bile.

Evlenmeyi düşünür müyüm? :

Evlenmek mi? Evlenmekten açıkcası korkan bir adamım, Çünki ''Evlilik'' büyük yük demek ve bu yükü kaldırmak zor iş.Çevremde örnekleri çok. Evlenip 3-5 ay sonra anlaşamadıklarını söyleyip ayrılan kişiler var.Bu beni etkiler mi? Çok fazla değil ama yinede insan düşünmeden edemiyor.Zaten bu dönemde evlenilecek kız çok az gibi bununda etkisi yok değil.Değer veren ve anlaşabildiğim biri olduğunda neden olmasın.

Kısa kısa..

Kendimi göstermek için yağcılık yapmam.
Güzellikleri, kıskandırmak için kullanmam.
Kişilerin saygısı benim için önemli.
Önce sağlık, sonra iş, en son aşk diyorum.
Ailemin bana verdiği terbiyeyi muhafaza ediyorum.
Kimseyi sırtından vurmuyorum,
Hep daha olgun düşünürüm.
Renkleri ve zevkleri tartışmam.
Öbür tarafı unutmuyorum.
Sokak kavgası yapmıyorum.
Kİmseyi kıskanmıyorum. Çünkü birini kıskanabilmem için onu her yönüyle benden üstün olması gerekiyor.
İnsanları takdir etmeyi bilirim.
Hayatımda görüşüp görüşmeyeceğim insanları çok iyi bilirim.
Herkese samimi davranıp sıradanlık yapmam.
Arkadaaşlarımı gerçekten severim.
Kolay kolay kesip atıp vazgeçmem.
Öğrenmeye açım.
Dünyayı merak ediyorum.
Vicdanım sızlayabiliyor.
İçkim yok, sigaram yok.
İnsan kırmayı en büyük yanlış olarak bilirim.
Hakedene hakettiğini veririm.
Bana yapılan yanlışları kendim cezalandırmam.
Seçme şansım varsa mutlaka seçerim.
Sahip olamadıklarım için üzülmem. Sahip olduklarımın kıymetini bilirim.
Ben bir yerde varsam sonuna kadar olurum.
İşimin adı ne olusa olsun daima en iyi yapmak için ugraşırım. Aldıgım oksijenin hakını vermem gerek!
Başkalarının bir işi yapıp yapmaması ya da yapamaması beni hiç ilgilendirmez. Ben işimi yapar yoluma giderim.
Ben tutamayacagım sözler vermem. verdiğim tüm sözleri tutarım Allah'ın izniyle.
Ben bunun övülecek bir tarafı olmadıgınıda bilirim ancak ne yaparsın sayımız azaldıkça kıymete biniyoruz işte.
Başaramadıgımda tek suçlunun ben oldugumu bilirim.
Aileye, sevgiye, zevklere saygım sonsuz.
Yukarıda Allah'ım olduğuna inanırım.
Aileme layık bir evlat olmaya çalışıyorum.
Affetmeyi bilirim.
Su gibiyim. Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi berrak, su gibi yararlı...
Özelim çünkü beni özel kılan doslarım var. O'nlara sahip olabilmesi için bir insanın çok özel olması gerek.

Yazının bir köşesine neden khkjl nickini seçtiğinizide iliştirseydiniz keşke .p

Hoşgeldiniz.Güzel bir tanıtım olmuş,memnun oldum.:hi:

Gercekten böyle bi yazı beklemiyodum sıkılmadan okudum yani cok güzel anlatmıssın :/
Hosgeldin tekrardan

Hocam kusura bakma ama cidden anlattığın gibiyse bok gibi bi hayatın var.

Hoş geldin..
Foruma gelmeden önce bu tanıtımı hazırlamışmıydın, elinde hazır varmıydı, yoksa şimdi mi hazırladın?

Neyi merak ettim biliyor musunuz? Neden mesaj sayınızı yükseltmek için gecenin bu vakti çabalıyorsunuz?

Hoşgeldin Okan seni tanımak güzel nick seçimin daha güzel :p

Simdi sen verdigim linkteki kisiysen linkteki kisi kim ben gercek Khjkl'yi taniyorsam sen kimsin
Bu kim peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri