Ukala Sözler
Bronz Üye
Vuuu harika resimler, tebrik ederim :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gercekten resimlerin cok guzel ilahimorluk :hi:
Ben de pentax kx var fakat resim boyutlari cok buyuk olduklari icin cogunu yukleyemiyorum foruma :p beceriksizim forum konusunda o yuzden telefonumla cektigim resimleri paylasiyorum genellikle :honk:
Hacı bunun altına imzanı koysana malum bazı kişiler ben çektim diye iki sene sonra formda paylaşır felan aga bu çok hoş ya
Haklısın kardeşim ne yaparsan yap boş ama bunu çalamazlar herhalde senin çekiminden belli kaç kişi böle çekebiliyorki senin çekimin imzan olmuş artık gerisi nafileHacı imza koysanda boş hırsızlar her yerde. Adamlar photoshopta bir tek imza silmeyi öğrenmiş zaten![]()
Hacı abi işin ehli gibi duruyosun. Bi sorun olacak.
Nikon D3100 18-105 VR Kit ile ışık problemi yaşıyorum. ISO 100 deyken bile kumlama oluyo resimde. Sıkıntı bende mi kitte mi?
ISO 100'deyken kumlanma oluyorsa büyük ihtimalle kitte sıkıntı vardır. Çünkü dış çekimde 100 ISO en ideal değer. Ben sürekli dış çekimleri bu değerde yapıyorum. Bence bi kiti göstermende fayda var.