Kezban

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Dünya kaynıyor kezban
Al gülüm ver gülüm yapar her an
Kılları vardır ara ara
Trip atar her an

Yazan : HerculeS :D:D

:zuha::zuha: kezban komik bir isim!

bir şeye evet deyip yada onaylayıp diyelim,üstünden pek süre geçmeden tam tersini söyleyen
ona buna yok deyip,ben yapmam deyip aynen o dediğini yapan
saçma salak konuşup karşı cinsin sinirini bozan "insan" figürü :)

Kendileri için dil, din, ırk farketmez. '' impossible. see you later then. ok '' lafınıda dünya çapında kullanırlar. Forumda doluşuyorlar yavaş yavaş, yazık foruma... Hatta diyorlar ya, CIA bizi izliyor sizi izleyip napıcaklar :D Pentagonda böyle mi diyorlar sence

+ Where is the ahmet
- I Don't know
+ I found Target : Forumbahane, in relationship kezban :D:D

Karşı komşumuzun ismi. Evet, bana tek çağrıştırdığı şey bu.

Kizlari kucumsemek amaciyla kullanilan bi kelimedir. Erkegin kezbanina da kamil derler.

Sabah bi radyo acik oluo arabada programin adi kezbanin gunlugu guluyorum araliksz :D

lise birde beni rehberlik ögretmenim beş kızın arasına oturtmuştu birisinin ismi kezbandı bu o mu

Ergen bireylerin kendince aşağılama sözcüğü olmakla beraber, kelime dağarcığının zayıflığının göstergesidir.

Ben bu Kezban diye adlandirdiklari kisilere, ilk neden Kezban dediklerini daha cok merak ediyorum :nee:

Ne anlama geldiği konusunda farklı manalar vardır Keziban ya da Kezban olarak verilen bu isim ev kadını manasına gelir ama bizde bu kelimeye farklı anlam yüklenip tam bu anlamın karşılığını veren ablalar mevcuttur.

Köylülükten kurtulamayan çarıklı hatun. Buradaki köy köylü olmak değil onlara saygı sonsuz köylü kurnazlığıyla yaşamak dır altı çizilir.

Geri