Kezban nedir? Forumdaki kezbanlar kimlerdir? Kezbanların özellikleri nelerdir?

Konu sahibi son olarak 2320 gün önce görüldü
Eli ayağı düzgün ve fiziği o biçim olsun. Kısaca güzel olsun, o vakit kezban mıymış, yoksa her söylediği salakça ve aptalca yoruma atlanıyor muymuş görürüz bakalım. Gideri olanlara yüz vermişler, gerisi kezban olmuş. Kezbanlara kurban olun :T:

Aptallık, cahil gördüğü insanı kezban olarak adlandırana aittir bence. Fakat ne güzel bir anlamı var bu ismin :wink:

Aptallık, cahil gördüğü insanı kezban olarak adlandırana aittir bence. Fakat ne güzel bir anlamı var bu ismin :wink:

Cok Guzel Soylemıssın. Insanları sınıflara Ayıran topluluk ıcınde yasamak cok acı. Herkesın Kusurlarından bahsedecegıne ınsanlar bıraz kendılerıne bakmalı :cici:

Kezban kelimesinin anlamı Yalancı olduğuna göre forumdaki yalancıları mı ortaya dökmek lazım bilemedim :dusun: (bilmemezlikten gelen konuyu farklı yere çeken admin profili ) :p

Çabuk heyecanlanan, heyacanına kapılıp yanlış bir sürü sinyal verdikten sonra

ama-ben-bakireyim_386185.jpg

konuyu açan olmasa kezbanın ne olacağını asla bilemeyeceğim cahil kaldığım konu:)

[YOUTUBE]3-uri2zVhGg[/YOUTUBE]

Biz çok yanlış anlamışız olayı ya.. :D

ben gerçekten halen anlamını bilmiyorum ya.s misal forumdan birini örnek gösterin anlayım asdfghjklş

Özellikle son yıllarda dillere pelesenk olmuş bir yakıştırma bayanlarda "kezban" erkeklerde "kamil"
Asıl ifade edilmek istenen kişilerin hangi yönlerdir bilmem ama bana çok itici geliyor bu şekilde yakıştırmalar
Neticede birilerinin olmasını istediği kriterlere sahip olmayışları ya da olamayışları bu ifadeleri kullanma hakkını vermez kimseye,vermemeli...

Geri