Kezban nedir? Forumdaki kezbanlar kimlerdir? Kezbanların özellikleri nelerdir?

Konu sahibi son olarak 2320 gün önce görüldü
Bu konuyu gördüğümde sormuştum bir arkadaşa sahi kezban kim mesela?Kimlere diyorsunuz diye?
Buradan örnek vermişti şu , bu diye .Ama ne gariptirki muhabbeti olduğu kişlerdi ?
:O

He ya starbucksa gidenlerin yarısı kesin kahve sevmiyorlardır. Ne zaman önünden geçsem veya kahve içmeye gitsem kahve almak için sıraya giren insanları görüyorum.

Hey maasallah herkesin de bir fikri var
Ben çok cahilim demekki bu konuda
Kezban diye tanımlamak ne derece doğru bilemedim

forumdakileri bilmiyorum ama gerçek hayatta orta yaşlı olanları baya can sıkıyor. geçen cuma kocaeli'ye gitmek için vapurla üsküdar'a geçtim. oradan da dolmuşla harem'e gideceğim. planım bu. 6 bira ve sayısız sigara neticesinde leş gibi kokuyorum. vapurda kimseye rahatsızlık vermemek için kıyıda köşede bi yere süzüldüm. beş dakika sonra bi kokona yanıma oturup, karşıya geçene kadar homurdandı durdu.

karşıya geçtikten sonra dolmuşa bindim. dolmuşta da ortada bi kızla beraber dikiliyoruz. kızda herhangi bi iğrenme belirtisi görmedim. hatta umursamadı bile. sonra menopoza selam çakan bi kör kurşun bindi dolmuşa. ittire kaktıra dibime kadar sokuldu. sonra vay efendim, leş gibi alkol kokuyor burası demeler. pislik demeler. dolmuşun arkasına doğru tırıs tırıs kaykıldı.

onlar da biliyor ki at hırsızı biri olsa karşısında, şu huysuzluğu kötü şeyler yaşamasına neden olabilir. efendi görünüyoruz diye gelip böyle ahkam kesebiliyor bu buruşuk huysuzlar. primat kocaları haftada, on günde bir banyo yapıyordur eminim.

Biz kendi aramızda erkeklere “Numan” deriz onun gibi birşey sanırım.

Bildiğim tek Kezban Bir Kezban Bir Mahmuttaki Kezban

Her yazan erkeğin ona yürüdüğünü zannedip zannetmemesinden, veleddallin amin dfjkldffa

Aslında kimsenin cevabını bilmediği bir sorudur.

Ben bu aşşağılama terimini hiç kullanmadım.

Evine ve kocasina bagli kadin demek.
Bunun nesi kötü,bilemiyorum.
Kezban Paris'e kocasi ile gitseydi gelismeler farkli olurdu.

Evine ve kocasina bagli kadin demek.
Bunun nesi kötü,bilemiyorum.
Kezban Paris'e kocasi ile gitseydi gelismeler farkli olurdu.
Ah Süreyyamm sjnsns
Sosyal medya dili ve edebiyatında anlam yozlaşmasına uğramış bir sözcük. Erkekler yüz bulamadığı kadına bu yakıştırmayı yapıyor twitter vs. gördüğüm kadarıyla.
Yosma kelimesi de aslında güzel bir anlamı varken hayat kadını manasına evrilmiş…

Geri