Kezban Ne Demek?

Konu sahibi son olarak 4516 gün önce görüldü
Şu dünyada ahlak kurallarına bağlı kim kaldı ki?
Üç - Beş sevgili yapanlar cool oluyor, terbiyeli olup aklı derste olanlar kezban.
Soruyorum size; kezban ne demek?
Ahlaklı olanlar, erkeklerle düşüp kalkmayanlar mı kezban?
Aklı başında olan, çok çalışanlar mı kezban oluyor?
Söyleyin bana! Kezban olmak kötü bir şey mi?
Dünya ahlaklı olanlarla 'kezban' diyerek dalga geçilecek kadar kötü mü artık?
İnsanlar bu kadar çirkinleşti mi gerçekten?
Kaşları bitişik olanlar mı kezban oluyor?
Peki o insan değil mi, onu da Allah yaratmadı mı?
Kezban mı oluyor eteği diz altında kızlar?
Söyleyin bana kezban ne demek?​

Öncelikle kalemine saglik oxew. Günümüzde erkeklerin yine kadinlari igrenc bir sekilde siniflandirmasidir Kezban.
Halbuki ne adamlar gördük hep Kezbandilar.
( Simdi ben de siniflandirma yaptim mi yaptim. Kadinlarin arkasindan Kezbana bak deyip gülen adamlara az bile yaptim.)
Daha önce de dile getirmistim bana komik gelmiyor.

Öncelikle kalemine saglik oxew. Günümüzde erkeklerin yine kadinlari igrenc bir sekilde siniflandirmasidir Kezban.
Halbuki ne adamlar gördük hep Kezbandilar.
( Simdi ben de siniflandirma yaptim mi yaptim. Kadinlarin arkasindan Kezbana bak deyip gülen adamlara az bile yaptim.)
Daha önce de dile getirmistim bana komik gelmiyor.

Yalancı demektir Kezban.

HAyr balm burda ufak bir hata var kuranda gecen tükezziban ile karstrldgndan yanls anlaslyor ve yalanci deniliyor aslnda anlami ev hanimidir:) lakin bu isim olarak anlamdr lakab olarak dusunuldugunde aslinda hayatnda hic bisey gormemis insanlarn ki genelde bu lakabi erkekler kzlara taktgi icin hic bisey gormemis hayatnininternette hit olmus sozcuklerle devam ettiren lügati dar insanlarn kendi kendilerine urettikleri kendileri soyleyip ayni zihniyette olan kaba tabirle abazalarn katldklari sacmalk durumundan ote bisey degil. Bir bayana kezban diye lakap takarak gulen bi erkegin hic bir bayanla ikiliniliskisi yok demektir olsa idi kendini doguraninda bir bayan.oldugunu hatrlar gozundeki at gozlugunu ckarr kendine gelirdi. Bence umursanmayacak derwcede varos bi muhabbettir bu :) zaten onlarn varosluklarna ve seviyelerine inmeyen kzlara derler ay cok uzattm :)

Kendini yüksekte gören , havalı , kimseyle anlaşamayan , sadece yakışıklı erkeklerle muhattap olan , kendini bi halt sanıp insanları küçümseyen kızlardır. Kezbanlar çok hayatımızda :p

Benim için ne olursa olsun bambaşka bi anlamı var öyle de kalacak . .

yazıda elbet guzeldır açık olayım okumadım başlığı görünce . .

HAyr balm burda ufak bir hata var kuranda gecen tükezziban ile karstrldgndan yanls anlaslyor ve yalanci deniliyor aslnda anlami ev hanimidir:) lakin bu isim olarak anlamdr lakab olarak dusunuldugunde aslinda hayatnda hic bisey gormemis insanlarn ki genelde bu lakabi erkekler kzlara taktgi icin hic bisey gormemis hayatnininternette hit olmus sozcuklerle devam ettiren lügati dar insanlarn kendi kendilerine urettikleri kendileri soyleyip ayni zihniyette olan kaba tabirle abazalarn katldklari sacmalk durumundan ote bisey degil. Bir bayana kezban diye lakap takarak gulen bi erkegin hic bir bayanla ikiliniliskisi yok demektir olsa idi kendini doguraninda bir bayan.oldugunu hatrlar gozundeki at gozlugunu ckarr kendine gelirdi. Bence umursanmayacak derwcede varos bi muhabbettir bu :) zaten onlarn varosluklarna ve seviyelerine inmeyen kzlara derler ay cok uzattm :)

Kezban arapçada yalancı demektir boyle dedi bi sitede .d

Bende tlfndan giriyorum.o nedenle buton yok.d rica ederim balmmm :srl:

Hatce ve kezbanlar yarışıyor Sjsjsjs temiz demek bana göre kezban ya )

Pek sevmem bu tarz tanımlamaları fakat erkek tanımlamaları ile kafayı bozmuş kadınlarda (erkek dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı vs) direkt bu kelime canlanıyor zihnimde.

Geri