Keyifçileri ve Müptezelleri Birbirinden Ayıran Özellikler

Konu sahibi son olarak 1283 gün önce görüldü

Keyifçiler yaşam tarzlarını devam ettirirken çalışabilir, müptelalar çalışamaz

4000551314015f37e021dd8207081c15.jpg

Bir şeyi keyfi için yapan insan, müptela değilse, işini de yapar keyfini de. Günün 24 saat olmasının en güzel kısmı burada, yarısında çalışıp, yarısında da dilediğimizi yapabiliyoruz. Keyifçiler bu sayede toplumun fonksiyonlu bir parçası haline gelebiliyor.

Keyifçiler aynı zamanda muhabbetçidir, müptelalar uyur

tumblr_nhq03uoKwG1ts6dh0o1_500.jpg

İnsanlar keyifçilerin herhangi bir entellektüel konuşma yapamayacağını düşünür. Yanlış, fırsat verilirse çok iyi yaparlar. Zaten keyifçi adamı yaptığı muhabbetten anlarsınız, öte yandan müptezellerde durum böyle değildir, sadece uyumak isterler.

Keyifçiler çıkıp gezerler, müptezeller geçen günlerini hatırlamazlar

tumblr_muzjwcsJWO1qfzohlo1_1280.jpg

Bununla ilgili bir açıklama yapmaya gerek yok, yataktan çıkamayan adam nasıl gezsin.

Keyifçiler yeni anılar yaratırlar, müptezeller yediklerini hatırlamaz

bong-girl-high-hippie-rainbow-Favim.com-403096.jpg

İnsanlar yıllarca keyifçiliği unutkanlıkla eş düşündüler. Durum böyle değil. Yapılan araştırmalara göre THC seviyeleri amyloid beta proteinlerinin seviyesini düşürdüğünden, Alzheimer'a karşı birebir.

Keyifçiler kafalarını yaşamak isterler, müptezeller kafalarını unuturlar

0085b31a8ecc204e1ed028f7845942c5.jpg

Keyifçiler entellektüeldir, müptezel okula gitmez

a1d9a1132d1dd78bdee76b4508f5ad5e.jpg

Keyifçiler takıldıklarında zekaları ortaya çıkar. Bütün ünlü mucitler ve düşünürler keyifçiydi. Carl Sagan, Steve Jobs, Francis Crick ve daha bir çok bilim insanı keyifçiydi, müptezel değil.

Steve-Jobs-Sozleri-4.jpg

tumblr_mr4t6e7RfX1sq4if9o1_1280.jpg

öyledir de neden hep uyuşturucu :D fotoğraflar korkutucu geldi bana. keyifçiler daha dengeli olmalıdır fakat bu ince bir çizgi kendinizi kaptırırsanız müptezel olmanız kaçınılmaz. irade burada devreye giriyor.

Ben keyifçiyim kova falan yapmam gerçi denedim bi kez ama :asd:

O değilde kızın dövmesi çok kötü.

Geri