Keyfine düşkün 3 burç

Konu sahibi son olarak 1200 gün önce görüldü

Keyfine düşkün 3 burç​

İlişkilerde konfor ve keyif elbette önemli. Peki, kimler keyfine daha düşkün? İşte ilişkilerde keyfine düşkün 3 burç...​

t25_iliskilerde-keyfine-dusku-384.jpg

İlişkilerde keyfine düşkün burçların özelliklerini bir araya getirdik. Bazı insanlar en ufak bir şeyi kendine dert ederken bazıları bu durumları eğlenceye dönüştürebilir ve anın tadını çıkarabilir. Peki, kimler böyle? İşte ilişkilerde keyfine düşkün 3 burç?

BOĞA: Zevkli olan Boğa burçları aynı zamanda yavaş ve sert öfkelense de asla keyfinden ödün vermez.

TERAZİ: Mantığıyla hareket etmeyi seven Terazi burcu kararsız olsa da keyfine düşkündür.

Koç: Konforu yaşamından eksik etmeyen Koç burcu yaşadığı anın tadını çıkarmayı bilir. Heveslerini keyfe dönüştürmeyi başarır.

lan bırak.
500km dağ bayır yol yürürken, yanımda rakı ve meze taşıdım..
esas keyif pezevengi yay'lardır.

bize pezemek demene yükselecektim ki aklıma en iyi sac kavurmayı polatlı'da yapıyorlar diye kalkıp oraya gidişimiz geldi... arkadaşım da yaydı, evet (gerçi döngüde oğlak da olabilir...)

TERAZİ: Mantığıyla hareket etmeyi seven Terazi burcu kararsız olsa da keyfine düşkündür.

Çünkü canımız ne isterse onu yaparız.

şu aralar hep bi yükseliyon zati : )
bizde bi gece yarısı kadıköy'den eskihisara sıcak şarap içmeye gitmiştik.. diğer burçlar anlamaz..

ama sonra efkarlanıp kabul ediyorum gereksizliğini ltfn...

• Üzgün
Tepkiler: Sux
Keyfime düşkünlüğüm yükselen Terazimden geliyor demek ki.
Eşek gibi çalışmak da Akrepten.
Yani eşek gibi çalışıp bey gibi sefa sürmek.:) İyiymiş.

Miskinliği sevmiyorum.Boğa burcunun tembel yanı bende yok.Tez canlıyımdır asla usengeçlik etmem :) Beş dakikadan fazla oturduğumu bilmem sıkılırım.
Fakat kimsenin huzurumu bozmasına izin vermem.Keyfime limon sıkanlardan uzak dururum.O anlamda keyfime bakarım.

demişler ki jskksks kadikoyden eskihisara şarap içmeye gittik jsjmsmsmms

İstanbul'dan kalkıp Diyarbakır'da ciğer yiyip donmuslugum var.
Edirne'ye gecenin 11'inde gidip ciğer yemisligim var.

bence kim daha keyif düşkünü tartismayalim jsksk

kral biz sınır ötesi örnek vermeyi de bilirdik ama bütçenizi aşsın istemedik..

demişler ki jskksks kadikoyden eskihisara şarap içmeye gittik jsjmsmsmms

İstanbul'dan kalkıp Diyarbakır'da ciğer yiyip donmuslugum var.
Edirne'ye gecenin 11'inde gidip ciğer yemisligim var.

bence kim daha keyif düşkünü tartismayalim jsksk
Ne ciger askiymis sendeki de :D

keyfimize düşkünüzdür. biraz da şöyle yatayım.

Geri