Kestane Şekeri

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
şuan Çok Canım Çekti Diyebilirimm. Çok sevmeme Rağmen Çok Yeme Fırsatı Bulamadım :)

Bursada çokca meshurdur. Yollamak İsteyen Bursalı Arkadaslarım olursa Özelden bana Ulaşabilirsiniz.:zuha:

Üstü çikolata kaplı oluyor ya onlar çok güzel ya.

Dün Bursa'dan 1 teneke hediye geldi. Açıp yemeye üşeniyorum. :D

3 yıldır yemek istediğim ama bir türlü yiyemediğim şekerleme. Gözüm açık gidecek anasını satim.

Herkesin kestane yeme İsteği varmışta Yiyememiş Bunu bu sayede Gün Yüzüne çıkarttım :kiki:

Hic sevmediģim şeylerden biridir kendileri :D

Daha önce hiç yemediğim şeydir (=

Kestanesini sevdiğim , şekerini de sevdiğim bütünleşince beğenmediğim şekerleme türü..

çok güzel yaa böyle ısırıyosun çikolatası parçalanıyo önce sonra o kestanenin suyu süzülüyor ağzına sonra o lokkum gibi olan kestaneyi alıyosun ımmmm ekmek gibi dağılıyo o şeker hele nasıl kıvamındaaaaa yedikçe yiyesin geliyor :yemek:
:kop:

Otobüsle uzun yola giderken mola verildiğinde hep alırım , kan şekeri falan yükseltir , tatlıdır ama bir mesir macunu değildir :D

Kestanenin kendisini de şekerini de çok severim, olsa da yesem ya :p

Bayılıyorum onu yerken resmen, bittiği zaman üstüme çöken üzüntü Kpss sınavına girmiş bir şık bile dolduramamış memur adayı gibi oluyor.

Yolculuklarda Dinlenme tesislerinin bi kestane şekeri bir de pişmaniyesi meshur zaten. Ağzıma bile sürmeyecek kadar hoşlanmıyorum.

Bursalı bir arkadaşım getirmişti pek beğenmedim

harikadır heryerde yenmicek cinstendir
kestanenin kalitesi çok önemli.

Çoook severim kendilerini.Babam sağolsun her gördüğünde alır

Geri