Soru C Keşke tanımasaydım dediğiniz biri oldu mu?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yaşam boyu her şey mümkündür ancak asıl önemli olan, yaşananlara verdiğiniz tepkilerdir.

Tanımasaydım dediğim kişiler olabiliyor ancak bu kişilerle iletişimi tamamen kesip uzak durmak dışında tepkim olmaz. Karşı taraf da aynı şekilde davranırsa sorun çıkmıyor ancak kompleks yapıp art niyetli tavır takınanlar da olabiliyor ne yazık ki.

tanımaktan pişman olduğum insanlar için keşkelerimi harcamaya bile gerek yok. aksine bir aşamada ne olduğunu anlayabilmiş olmanın huzuru kaplar içimi. direkt kişiyi karşıma alıp bu cümleyi de kurmam, uzaklaşır ve eski bir tanıdık der geçerim. hayatın bi aşamasında bunu yaşamam gerekiyorsa da genç yaşlarımda yaşamayı avantaj sayarım, bu avantajı da bundan sonraki hayatımda temkin ve tiksinmeyle süsler işime bakarım... sabah sabah kimler geldi aklıma, teşekkürler.

sormayın anna hanım... ilkokula kadar inip bir tarama yaptım zihnimde hemen isimler beliriverdi... her dönemimizde olmuş biri maşallah maşallah. en çok lisedekine üzülmüştüm ama. hainler, girmicem bu konuya. ergen meloyu uyandırmayın.

sormayın anna hanım... ilkokula kadar inip bir tarama yaptım zihnimde hemen isimler beliriverdi... her dönemimizde olmuş biri maşallah maşallah. en çok lisedekine üzülmüştüm ama. hainler, girmicem bu konuya. ergen meloyu uyandırmayın.
Sonu felç ile biten düşünceler....
Bu arada ergenlik dönemlerimde sınıf öğretmenim anamı okula cağırdı "kızınız çok dik başlı" demiş.. beni böyle şikayet etti... eve geldiğim de annem, öğretmenin böyle böyle dedi.. niye dik başlı davranıyorsun dedi.. ben de gözümü devirip omuz salladım.......
Bunun için okula veli mi cağrılır... vallahi cahiliye döneminde okumuşuk....

Son düzenleme:
Sonu felç ile biten düşünceler....
Bu arada ben hala ergenlik dönemlerimde sınıf öğretmenim anamı okula cağırdı "kızınız çok dik başlı" demiş.. beni böyle şikayet etti... eve geldiğim de annem, öğretmenin böyle böyle dedi.. niye dik başlı davranıyorsun dedi.. ben de gözümü devirip omuz salladım.......
Bunun için okula veli mi cağrılır... vallahi cahiliye döneminde okumuşuk....
şimdi okusaydık annen öğretmeni eve çağırır kızımdan özür dile derdi... whatsapptan küfürlü stickerlar atardı ama o zaman hep bizi suçlamışlar. bizim dil bilgisi dersimize giren bir kadın vardı dünyanın en nemrut suratlı, en gülmeyen ve sert öğretmeniydi. o da bana şey demişti "çok sert bakıyorsun" sen önce kendine bak be, cümlenin ögelerine ayırmadık diye seni dua et...

şimdi okusaydık annen öğretmeni eve çağırır kızımdan özür dile derdi... whatsapptan küfürlü stickerlar atardı ama o zaman hep bizi suçlamışlar. bizim dil bilgisi dersimize giren bir kadın vardı dünyanın en nemrut suratlı, en gülmeyen ve sert öğretmeniydi. o da bana şey demişti "çok sert bakıyorsun" sen önce kendine bak be, cümlenin ögelerine ayırmadık diye seni dua et...
Yok efendim neymiş bizim yaşadığımız dönem cok iyiymiş.. neresi iyiymiş acaba..

Yok efendim neymiş bizim yaşadığımız dönem cok iyiymiş.. neresi iyiymiş acaba..
anca okul aile birliği ve sınıf anneleri paramızı toplayıp öğretmenlere battaniye alsın... biri de savunmadı bizi biri de. unutmadık. lisede de ben çok konuşan ama hep iyi notlar alan o üstün zekalı pislik kızdım shshj. saman altından su yürütüyor demişti bana bi öğretmenimiz sağ olsun. şimdi olsa ne derler? hem arkadaşlarıyla ilişkisi çok iyi hem de derslerini bir yandan götürüyor derler. ah ah. ahımız var ahımız.

anca okul aile birliği ve sınıf anneleri paramızı toplayıp öğretmenlere battaniye alsın... biri de savunmadı bizi biri de. unutmadık. lisede de ben çok konuşan ama hep iyi notlar alan o üstün zekalı pislik kızdım shshj. saman altından su yürütüyor demişti bana bi öğretmenimiz sağ olsun. şimdi olsa ne derler? hem arkadaşlarıyla ilişkisi çok iyi hem de derslerini bir yandan götürüyor derler. ah ah. ahımız var ahımız.
Lise yıllarım cok iyi gecti.. bi de güzelleştikce güzelleştim acayip bişey oldum ben skjj yürüdüm mü sanki aleyna tilki yürüyor öyle bir ilgi öyle bir alaka..... parmakla gösteriyorlardı skjh ben böyle sanırken "kim bu tipsiz" diye gösteriyorlarmış düşünsene... tam yıkılmalık skj

hiç kimse için pişmanlık ya da keşke demedim. tek büyük pişmanlığım hala tanışamadıklarımda...

keşke'yi kalbime yük etmeyi sevmiyorum -kini de öyle- fEkat yine de insanoğlu değişik bir varlık; keşke beni tanımasına imkan vermeseydim dediğim biri olmuş idi,evet.

Yani tanimak istemediklerimle zaten sohbetimi cok cabuk kesiyorum. Anlasilabilir bir soguklugu vururum hemen suratlarina. Zaten kim kimi o kadar taniyabiliyor ki bebisler. Ama daha cok taniyabilseydim dedigim bi kisi oldu. Evet.

Geri