-
-
-
-
-
Hayatınızda keşke seni hiç tanımasaydım dediğiniz biri oldu mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonu felç ile biten düşünceler....sormayın anna hanım... ilkokula kadar inip bir tarama yaptım zihnimde hemen isimler beliriverdi... her dönemimizde olmuş biri maşallah maşallah. en çok lisedekine üzülmüştüm ama. hainler, girmicem bu konuya. ergen meloyu uyandırmayın.
şimdi okusaydık annen öğretmeni eve çağırır kızımdan özür dile derdi... whatsapptan küfürlü stickerlar atardı ama o zaman hep bizi suçlamışlar. bizim dil bilgisi dersimize giren bir kadın vardı dünyanın en nemrut suratlı, en gülmeyen ve sert öğretmeniydi. o da bana şey demişti "çok sert bakıyorsun" sen önce kendine bak be, cümlenin ögelerine ayırmadık diye seni dua et...Sonu felç ile biten düşünceler....
Bu arada ben hala ergenlik dönemlerimde sınıf öğretmenim anamı okula cağırdı "kızınız çok dik başlı" demiş.. beni böyle şikayet etti... eve geldiğim de annem, öğretmenin böyle böyle dedi.. niye dik başlı davranıyorsun dedi.. ben de gözümü devirip omuz salladım.......
Bunun için okula veli mi cağrılır... vallahi cahiliye döneminde okumuşuk....
Yok efendim neymiş bizim yaşadığımız dönem cok iyiymiş.. neresi iyiymiş acaba..şimdi okusaydık annen öğretmeni eve çağırır kızımdan özür dile derdi... whatsapptan küfürlü stickerlar atardı ama o zaman hep bizi suçlamışlar. bizim dil bilgisi dersimize giren bir kadın vardı dünyanın en nemrut suratlı, en gülmeyen ve sert öğretmeniydi. o da bana şey demişti "çok sert bakıyorsun" sen önce kendine bak be, cümlenin ögelerine ayırmadık diye seni dua et...
anca okul aile birliği ve sınıf anneleri paramızı toplayıp öğretmenlere battaniye alsın... biri de savunmadı bizi biri de. unutmadık. lisede de ben çok konuşan ama hep iyi notlar alan o üstün zekalı pislik kızdım shshj. saman altından su yürütüyor demişti bana bi öğretmenimiz sağ olsun. şimdi olsa ne derler? hem arkadaşlarıyla ilişkisi çok iyi hem de derslerini bir yandan götürüyor derler. ah ah. ahımız var ahımız.Yok efendim neymiş bizim yaşadığımız dönem cok iyiymiş.. neresi iyiymiş acaba..
Lise yıllarım cok iyi gecti.. bi de güzelleştikce güzelleştim acayip bişey oldum ben skjj yürüdüm mü sanki aleyna tilki yürüyor öyle bir ilgi öyle bir alaka..... parmakla gösteriyorlardı skjh ben böyle sanırken "kim bu tipsiz" diye gösteriyorlarmış düşünsene... tam yıkılmalık skjanca okul aile birliği ve sınıf anneleri paramızı toplayıp öğretmenlere battaniye alsın... biri de savunmadı bizi biri de. unutmadık. lisede de ben çok konuşan ama hep iyi notlar alan o üstün zekalı pislik kızdım shshj. saman altından su yürütüyor demişti bana bi öğretmenimiz sağ olsun. şimdi olsa ne derler? hem arkadaşlarıyla ilişkisi çok iyi hem de derslerini bir yandan götürüyor derler. ah ah. ahımız var ahımız.