Keşke şu meslekle uğraşan arkadaşım olsaydı cümlesinde ki meslek ne?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Keşke şu meslekle uğraşan arkadaşım olsaydı cümlesinde ki meslek ne?

Acun medyada bilmem ne şefi falan olabilir djdjhdjsjs

hemen hemen her meslek grubundan arkadaşım mevcut Allah'a şükür.

masor arkadasim olaydi omuzlarima masaj yapaydi :mrslkm:

Doktor, cok lazim oluyo. Mumkunse uzmanligi olsun.

yazılımcı olmaya karar verdiğimde Front-End kodlayan, ilk okulda yakın olduğum bir arkadaşımdan yardım istedim. bir şeyler öğretmeye çalışırken arkadaşımı tanıyamadım, okul hayatımda bile hiçbir öğretmenden böyle azar işitmemiştim. o günden sonra arkadaşlara işim düştüyse de söylemedim. istedikleri mesleklere sahip olabilirler, benim umrumda değil.

avukat, doktor, psikolog benim için en önemli olanları. hepsi var allahtan ve hepsini dertlerimle darlıyorum. arkadaşlık müessesesi muazzam bi şey. xdd

Bilgisayar mühendisi arkadaş lazım çok acil. Bilgisayar mühendisleri layklasın. Kfjfjhff

İlber Ortayli düzeyinde hakiki, mütevazı bi Vedik Astrolog.
Egitim verecekse hizmetcisi olabilirim.

Uff.

Çevrem geniş.
Bazen keske sunu tanimamis olsam diyorum jdbd

Aile pavyonu sahibi. Sarı fırtına, yok kızıl gece siyah üzüm filan hiçbiri yok, efendi pavyon. Ortam bordo ortam mor, ortam yeşil, o kadar rüküş ki, yahu diyorum benim burada ne işim var ama güzel de işte, pavyon kafası çok garip bir kafa.

TARLA SATTIRMIYORUZ GÖBEK ATTIRIYORUZ

Yeni nesil pavyonculuk. Müessesemizde konsomatris hizmeti bulunmamaktadır.

Sadece dansçı kızlar var, herkes ekmeğinde.

Çevremdeki insanlar sanayici olduğum için şanslı olduklarını düşünürler genelde. Bazen bilerek telefonunu açmadıklarım oluyor. Çünkü biliyorum ki saçma salak veya basit bir şey için vaktimi çalacaklar.:D

Üstüne bir de arabanı bana bırakıp benim arabayı alsana cümlesini duyunca delleniyorum. Hem arabasız kalmayacak hem aracının bir dünya işini halledecem. Yetmezmiş gibi çıkan hesaba söylenecek. Son zamanlar yapmıyorum artık eskisi gibi insanlar kıymet bilmiyor.

Keşke şu telepati uzmanı meslekle uğraşan arkadaşım olsaydı, ben söylemeden ne demek istediğimi anlardı : )

Geri