Keşke seni görsem

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
Keşke,seni görsem hikayesi

Keşke,seni görsem

Niye seni bu kadar çok özlüyorum? seninle fazla bi şey yaşamadık oysa.Seni görmedim bile.Sadece telefonda sesini duydum ve sadece seninle yazıştım.Neden özlüyorum seni?Neden unutamıyorum?

Beni sana baglayan şey neydi?Evet çok farklıydın.Ama bunca zaman geçti hala unutamadım seni.

Hayaller kuruyorum boş boş türkiyeye gelirim senden bana kalan tek şey numaran ve seni ararım.

Ama belki numaranı degiştirirsin,seni nasıl bulucam?seni nasıl görücem?Çok korkuyorum.Keşke böyle bitmeseydi... Belkide yıllar sonra görsem tanımam seni,sende beni.Unuturum seni belkide.

Ama sen beni artık unutdun biliyorum.

Ben şimdiye kadar birine hele görmedigim birine bu kadar aşık olmamıştım.

Sana seni çok özliycem bile diyemedim.Bitti yazdın bende sana tamam.

Ya neden beni? sana nasıl baglandıgımı anlamamışmıydın salak? Sen beni bıraktıktan sonra artık yaşamak için tek nedenim hayaller oldugunu anladım.

Şizofren gibi yaşıyorum resmen.Günümü hayal kurmakla muzik dinlemekle geçiriyorum.

Gizlice aglıyorum.Normal bir hayat sürmüyorum.Her 'iyiyim ben' demekten bıktım yalancı gülümsemelere alıştım artık.

Sankı ben yokmuşum gibi davranıyor her kes. Biliyormusun geceleri seni daha çok merak ediyorum:acaba nasıl? mutlumu?beni özlüyormu yoksa çoktan sildimi beni?.Aptalca düşünceler,sorular tekrarlıyorum kafamda.

Bazen sana nefret etmeye çalışıyorum.Bazen o soruları kendim cevaplıyorum.

Acabalar,keşkeler neyseler hayatımı bitiriyor beni çok boguyorlar.

Bazen aklıma yazıştıklarımız geliyor gülümsüyorum ne iyi anlaşıyorduk,keşke bitmeseydi.

Ama artık bitti biliyorum.Belkide alışımışım senin yokluguna farkında degilim.

Belkide seni istemiyorumdur.Ruhum belkide senden vazgeçmişdir.

Belkiler hayatımı kapladı.Diyelim ki seni unutmuşumdur.

Peki her şarkıda niye sen aklıma geliyorsun? Sen benim sırrımsın

musun hiç kimseye senden bahs etmedim,etmiycem de.Hep kalbimde sır olarak kalıcaksın.Belki seni unutucam başka birini bulucam,hatta belki senden de çok sevicem onu.Ama sen benim hiç görmediyim belkide görebilemeyecegim hayalı aşkımsın.Hep öyle kalıcaksın.Ama bir gün seni gelir bulursam...Buda benim hayalim seni görmek.Hoşcakal...

Geri