Keşke hiç tanımasaydım dediğiniz biri oldu mu?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Keşke hiç tanımasaydım dediğiniz biri oldu mu?

olmadı , iyi ki tanimisim yada tanımış dedim. Tabi karşı taraf çok demiştir keşke tanımasaydim diye.:)

olmaz mı
herkesin olmustur mutlaka
ama iyiki hayatıma girmiş dedigim insanlar iyiki girmiş iyiki tanımısım...

daim olsun varlıkları

Cıx yok herkes iyi kötü bi anı bırakmıstır oda tecrübe oluyor insana iyiki tanımısım hepsini

Cok ender derim
her tanistigimiz bize birsey ogretir ama su ana kadar 2 kisiye lanet ederek keske tanimasiydim dedigim oldu

herkesin hayatında bir keşkesi olduğuna inanlardanım..Evet oldu

Hayır, hiç öyle düşünmedim. Kötü olanları silip gitseydim eğer saftrik kalır giderdim. Sonuçta o kişilerden yaşadığım ve gördüğüm tecrübe ile yorumluyor ve gözlemliyorum.

Hiç olmadı. Keşke daha önceden tanısaydım ve bilseydim hepsini.

2 kisi tanidim ama pisman olmadim sayelerinde insanlarin ne kadar iki yüzlü ve islerine glemediginde nasil cirkinlestiklerini gordum. Ben buna tecrube diyorum onlarin sayesinde hayatın acı gerceklerini daha net bi sekilde ogreniyoruz.

Çok şükür olmadı, iyi kötü tanıdığım herkes hayata dair bir şeyler öğretti sağolsunlar. :)

Hayır olmadı. Her insandan bir şey öğrenir insan onlar olmasa bugün kü durumumda olmazdım.

Keşke demedim hiç, kulağıma küpe olsun dedim .

Var öyle gereksizler, parazitler... Varlıklarının anlamı falan yok, köhne yerdeki bir durak olmayı bile haketmeyen kişilerdi..

Geri