Keşke daha önce tanışsaydık

Konu sahibi son olarak 3066 gün önce görüldü
* birbirinden hoşlanma durumunda birşeylerin başlamasından önce karşı tarafın nabzını yoklama sözcüğü

* daha önce tanışamadık zamanı geri alamıycağımıza göre önümüze bakalım dediğim cümle :D

Partneri mutlu etmek için sarf edilen söz gerçek degildir kanmayın :D

Eski türk filmlerinde sıkça duyduğumuz söz, Bknz; Nalan keşke seni daha önce tanısaydım, bir çiçek gibi açtın dünyama.

*Bu cümleye ithafen 'Geç olsun da güç olmasın' diye cevabı yapıştırasım var :p

Bu cümleyi kime kurdu isem pişman olduğumdan ister arkadaş ister sevgili uzun zamandır Hiiic böyle düşündüğüm biri olmadı hayatımda. Iyi ki de yok.

Geç kalınmış bir aşka söylenir genelce

Ne buluyorsun onda ben bur da varken demek istiyor sanırım :dusun:

Bana 2 aydır söylediği.

Sevgilisi olan birinin hoslandigi başka birine soyledigi söz.

Keşke daha önce tanışsaydık denmeyecek insanların da olduğunu düşündürten başlık.

Demeyeceğim.

Çünkü zaten yıllardır tanıyormuşum gibi, yıllardır yakınımdaki en yakın insanmış gibi, şizofren olduğumu düşündürtmeye başlayacak kadar.

Keşke kullanmak elzemse eğer, tanımak sözcüğüyle heba etmem bu keşkeyi pek keşke kullanmayan biri olarak.

Keşke daha önceden "sen" olmuş olsaydım.

keşke demek için erken olmalı.
daha dur ne sular akacak.

Birinden birisinin ilişkisi vardır. İmkansızlıktan pırtan cümle.

Keşkeleri olmayan bene ;-) daha önce tanışşak ne mal olduğunu bilir,bir an önce bitirirdik dedirten cümle Zıtlık değil mi ;-) ;-)

Dedigim kimse olmadi

sınavların olmazsa olmazı evladım hadi allah zihin açıklığı versinli anne duası gibi, bu da ilişkilerin olmazsa olmazı.

erken söylenen bir söz hata tabi ki sonra o allah belanı versine dönüşüyor iyice tanıyın bekleyin hemen söylemeyin

keşkelere yer olmamalı insanın hayatında.

Geri