Kesişmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Karşı cinslerin ortamda bakışması neyse artık.
Geçen fırına giricem sağda kasalı bir arabada oturan hatun sol da orta yaşlarda Bi abimiz öyle derin bakışıyorlardı ki aradan be. Geçerken bile kesilmedi bakışma. Aşkın gözü körmüş Sjsssj

Onlarin ki kesismeyi gecmis gozleriyle . . .d derler bizim orda .p

Kesismek bazen tatli bir kisa anda guzel olur.

Ama sifrintilar nazar degdiriyor ben sevmiyorum .p

göz numaram gayet yüksek olduğu halde gözlük ve lens kullanmadığım için yaşayamadığım, yaşadığımı sanabildiğim bi durum... bana göre herkes bana bakıyor çünkü shshjs ama yanımdakiler sağ olsun şerefsizlik yapmayıp doğru yönlendiriyor beni. gerçekten bakanlar için üzgünüm, dışarda hepinizin kafası var ama gözleriniz yok benim için. affedin milyonlarca bakışamadığım gözlerim.

göz numaram gayet yüksek olduğu halde gözlük ve lens kullanmadığım için yaşayamadığım, yaşadığımı sanabildiğim bi durum... bana göre herkes bana bakıyor çünkü shshjs ama yanımdakiler sağ olsun şerefsizlik yapmayıp doğru yönlendiriyor beni. gerçekten bakanlar için üzgünüm, dışarda hepinizin kafası var ama gözleriniz yok benim için. affedin milyonlarca bakışamadığım gözlerim.
Bir konuda da benzemeyelim ya.. benim de gözler 5.00 numero olduğu için yani önümden geçenin erkek olduğunu anlamam için belki öpecek kadar yaklaşmam gerekiyordu. bırak erkeği defalarca yanlış otobüse binmişliğim de var.. neyse ki lens denen şey icat edilmiş de hd görüyorum artık. tşkler teknoloji tşkler bilim<3

Bir konuda da benzemeyelim ya.. benim de gözler 5.00 numero olduğu için yani önümden geçenin erkek olduğunu anlamam için belki öpecek kadar yaklaşmam gerekiyordu. bırak erkeği defalarca yanlış otobüse binmişliğim de var.. neyse ki lens denen şey icat edilmiş de hd görüyorum artık. tşkler teknoloji tşkler bilim<3
bi de kör olduğumu belli etmemek için mesela telefondan fotoğraf gösteriyor biri, bak şu çocuk diyo hepsine iyiymiş diyorum şaşırıyolar... kardeşim masanın bi ucundan bit kadar fotoğrafı nasıl göreyim ben... fotoğraf çekildiğimizde mesela herkes kendini beğeniyo uzaktan görüp ben de he he iyi diyorum bi atılıyor ki yamulmuşum... çizik attırmaya da korkup tek çaremin lens olduğunu biliyorum umarım takıcam :(

gözünü ilk kaçıran müsabakadan galip ayrılacağı için zamanlama önemlidir

Ask evli evsiz dinlemiyor @Asrevya hocam.
Aşk öyle de olabilir canım hocam.
Fakat hayat sadece aşk da değil. Öyle olsaydı fedakarca ailesine sahip çıkabilmiş insanların da seçeneği olabilirdi. Aşkı bir anlık kesişmede keşfeden meyillenirdi belki.
Bazen bazı duygular aşktan da daha fazla değer taşıyor gözümde.
Aşk öyle oluyor ki bencil ilişkilerin bahanesine dönüşüyor ve mazlum olana haksızlık oluşturuyor, iki kişinin seçimi ile.

Aşk öyle de olabilir canım hocam.
Fakat hayat sadece aşk da değil. Öyle olsaydı fedakarca ailesine sahip çıkabilmiş insanların ne eksiği olurdu.
Bazen bazı duygular aşktan da daha fazla değer taşıyor gözümde.
Aşk öyle oluyor ki bencil ilişkilerin bahanesine dönüşüyor ve mazlum olana haksızlık oluşturuyor, iki kişinin bencilliği ile.
Katiliyorum canim hocam.
Ama bir de stabil ama monoton olan hayatlarini alt üst edebilecek reddeye getiren ne böylelerini diye düsünmeden edemiyor insan.
Analiz acidan merak ediliyor.

Kastettiğim Sjsjs

Katiliyorum canim hocam.
Ama bir de stabil ama monoton olan hayatlarini alt üst edebilecek reddeye getiren ne böylelerini diye düsünmeden edemiyor insan.
Analiz acidan merak ediliyor.
Evlillikteki monotonluk ya da ilgisizlik muhakkak bir nedendir.
Fakat bir yerde evlilikten de feragat edilmeden yaşanıyor.
Hem o olsun hem bu olsun.
Kürtajla alınan çocukları ya da ailedeki çocukları da düşünürsek onlar da iki kişinin ilgi arayışının kurbanları oluyorlar.
Yani evlilikte aşk hiçbir zaman iki kişinin arzusu ile yaşanan geçici bir tüketim şekli olmamalı.
Öyle güzel öğrenciler tanıdım ki aşkı uğruna ailesini de silebilen ebeveynleri de olmuş. O çocukların ruhlarındaki yara bir ömür boyu sürüyor ne yazık ki.
Hani kul hakkı ve erdem diyorduk.
Canım hocam, başkasına yapılan haksızlık daha büyük vebal taşıyor, aşkın arayışında.

Evlillikteki monotonluk ya da ilgisizlik muhakkak bir nedendir.
Fakat bir yerde evlilikten de feragat edilmeden yaşanıyor.
Hem o olsun hem bu olsun.
Kürtajla alınan çocukları ya da ailedeki çocukları da düşünürsek onlar da iki kişinin ilgi arayışının kurbanları oluyorlar.
Yani evlilikte aşk hiçbir zaman iki kişinin arzusu ile yaşanan geçici bir tüketim şekli olmamalı.
Hocam ideali bu tabii ki.
Olmamali ama oluyo.
Benim merak ettigim neden oluyo?
Pubg oynarken evi terk edenler var.
Oha felan yani.

Hocam ideali bu tabii ki.
Olmamali ama oluyo.
Benim merak ettigim neden oluyo?
Pubg oynarken evi terk edenler var.
Oha felan yani.
İşte sorumluluk duygusunun içselleştirilmemesi.
Ben'i ile hayatı yorumlama önceliği. Aidiyetin eksikliği, heveslerin önceliği olabilir belki.
Kendi hemcinsine empati eksikliği ile yol açanların da işbirliği tabii ki.
Bir kadının aldatılmasına katkı sağlayan da bir kadın. Bir erkeğin aldatılmasına neden olan da bir erkek.
Anı yaşama dürtüselliğinde yaşama alışkanlığı.
Tabi onlara sorulsa bahaneler hep olacaktır.

Son düzenleme:
Geri