Kesinlikle ilişkiden kaçmanız gereken 3 burç!

Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü

Kesinlikle ilişkiden kaçmanız gereken 3 burç! Aşk değil nefret yaşıyorlar​

Bazı burçlar, haddinden fazla kıskanç olmasıyla ünlüdür. Hatta bazen bu kıskançlık öyle bir seviyeye geliyor ki ilişkiler çıkmaza girebiliyor. İşte, en kıskanç 3 burç...​

Kesinlikle ilişkiden kaçmanız gereken 3 burç! Aşk değil nefret yaşıyorlar

Burçların kıskançlık dereceleri ilişkilerde hep sorgulanır. Bazıları sahip olamadığını kıskanır bazıları ise kontrollü olmaktan kıskanır. Hangisi doğru yorum yapamayız. Ama yanlış olan bir şey varsa o da kıskançlığın öfkeye dönüşerek ilişkileri yıpratmasıdır. İşte kıskançlığı öfkeye dönüştüren burçlar...

İLİŞKİLERDE ÖFKE KUSAN 3 BURÇ

Akrep: Kıskançlığıyla nam salan Akrep burcu her şeyin mantıklı açıklamasını ister. Siz siz olun bir Akrebi sinirlendirmeyin. Aksi taktirde sakinleştirmek için ömrünüz tükenebilir.

Koç: Ateş grubu olan Koç burcu kıskanırsa yakıcı olur. Çabuk sıkılan bir yapısı olduğu için her kıskançlığı sorun hâline getirmez. Ama geri plana itildiğini hissederse yandınız.

Boğa: Sahip olamadığı her şey için bir açıklaması olan Boğa burcu ilişkilerde kıskançtır. Mutlu olmadığını hisseden bir Boğayı asla tutamazsınız. Kıskançlığı öfkeye dönüşür ve bir anda terk edilirsiniz.

Son düzenleme:
Hadi akrep ve koçla ilgili bilgi kirliligi var.
Boğa nedir .

Aha, 3te 3 tutturmuslar helal olsun

boğaları neden harcadınız şimdi? asıl boğalarla bir ilişkiniz olmalı tabii adamsanız... sjsjs. sinir geliyordu da tuttum tamam... mutlu etmeyeceksen meşgul etme diyorlar bence çok mantıklı, kaçacaklarmış... yoo.

Bu konu kapatılsın.

Durun durun bir kere de bir şeyde yokuz

ya Melo, ben bu sabit fikirli erkekleri hic sevemiyorum. Duvara laf anlat daha iyi, bak bu 3 burcun 3’u de dedigim dedik (erkekleri). Kiskancliklarini vs bilemem ama inatci insanlarla olmuyor :;

Koç: Ateş grubu olan Koç burcu kıskanırsa yakıcı olur. Çabuk sıkılan bir yapısı olduğu için her kıskançlığı sorun hâline getirmez. Ama geri plana itildiğini hissederse yandınız.
Doğru.
İnadıma şahit olan son keçi kafasına sıktı.

ya Melo, ben bu sabit fikirli erkekleri hic sevemiyorum. Duvara laf anlat daha iyi, bak bu 3 burcun 3’u de dedigim dedik (erkekleri). Kiskancliklarini vs bilemem ama inatci insanlarla olmuyor :;
boğalar zaten sabitlikleriyle meşhur daha doğrusu toprak grubu (boğa, başak, oğlak) genelde sabittir. bi de benim yükselenim de başak eyvah eyvah... ama fikirlerimin sabit olmadığı yerler de oluyor, boğa erkeğine zaman zaman ben de kıl oluyorum. aslında genel olarak kendilerini birçok alanda geliştirebiliyorlar ama kibirlerine yenik düşünce çekilmezler... koç ve akrepleri çok bilmiyorum :(

Ne kadarda cinsiyetçisin.d

bazı güzel yemeklerin kötü olduğunu iddia ederek inatlaşıyor mesela, haklı. tam bir koç, alın efbeşi içeri.

Akrepleri hiç tanımamışlar demek ki...

Benim gibi birine koc disinda herhangi bir burc yakismazdi zaten..

Koçlarla bırakın ilşkiyi selam bile vermeyin .S

Geri